VENIRA menštruácia, 80 kapsúl 80 kapsúl

VENIRA menštruácia, 80 kapsúl 80 kapsúl

VENIRA menštruácia, 80 kapsúl 80 kapsúl

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

VENIRA menštruácia, 80 kapsúl 80 kapsúl - popis produktu

Nový prírodný doplnok stravy, ktorý pomáha zmierniť nepríjemné príznaky menštruácie.

Menštruácia je pre ženy jedna z najprirodzenejších vecí, čo ale neznamená, že by každý mesiac musely zažívať radu nepríjemných pocitov. Povedali sme dosť a vytvorili prírodný doplnok stravy s 5 účinnými látkami, ktoré sa podieľajú na zmiernenie nepríjemných pocitov a stavov spojených s menštruáciou. Bez zbytočné chémie, vegan, bez cukru a lepku!

Prečo Venira Menstruace?

Pozná to asi každá žena - únava a zlá nálada, chute na všetko nezdravé jedlo a najviac na sladkosti. Rozhodí vás každá maličkosť a najradšej by ste zostala celý deň len v posteli. Takto u väčšiny žien a dievčat prebieha obdobia pred alebo počas menštruácie. Pre ani jednu z nás to nie je nič príjemné a najradšej by sme toto obdobie preskočili úplne. To bohužiaľ zariadiť nevieme, ale namiesto toho sme vyvinuli nový prírodný doplnok stravy, ktorý napomáha menštruačnému komfortu.

Venira menštruácia je prírodný doplnok stravy, ktorý obsahuje celkom 5 účinných látok, ktoré boli špeciálne vybrané pre zmiernenie nepríjemných pocitov počas menštruácie. Každá látka sa podieľa na tom, aby podporovala zdravý menštruačný komfort a osvieženie tela.

Venira menštruácia nie je určená iba na zmiernenie menštruačných príznakov, ale tiež pomáha s problémami počas menopauzy.

Vzhľadom na to, že tento produkt funguje na prírodnej báze, je potreba dlhodobého užívania než žena spozná prvé výsledky. Tie by sa mali dostaviť do 4 až 5 týždňov od začiatku užívania.

Prečo ju odporúčame vyskúšať?

- přispívá k zmírnění nepříjemných pocitů během menstruace 

- podporují premenstruační a menstruační komfort

- přispívají k stabilizování menopauzy

- mají antioxidační účinky

- přispívají k normálnímu stavu kloubů a svalů

- napomáhají k normálnímu trávení a osvěžení těla

Venira Menštruácia obsahuje 5 účinných látok

Pivonka čínska - podporuje zdravie žen, podporuje menopauzálny komfort

Drmček obyčajný - bylina tvorená pre ženy, antioxidant, podporuje menstruačný komfort, kognitívne funkcie, napomáha k správnej činnosti kĺbov

Srdcovník obyčajný - zohráva dôležitú úlohu pri podpore komfortu pri menopauze, prispieva k správnej činnosti nervovej sústavy, podporuje (pred) menstruačný komfort

Smldinec chlpatý (Dioscorea willosa) - podporuje komfort pri menopauze

Alchemilka obyčajná - podporuje (pred) menstruačný komfort, napomáha k normálnemu stavu kĺbov a svalov, podporuje osvieženie tela a prispieva k prirodzenému tráveniu

Koľko kapsúl denne mám užívať?

Užívajte 2 kapsule denne, a to ideálne jednu ráno a jednu večer. Každú kapsulu zapite dostatočným množstvom tekutín.

Snažte sa ich zároveň užívať čo najbližšie k jedlu, a to najlepšie pred, počas alebo tesne po ňom. Čím bližšie k jedlu totiž kapsuly užijete, tým vyššia bude vďaka naštartovanému tráveniu aj vstrebateľnosť všetkých aktívnych látok.

Medzi užitím jednotlivých kapsúl sa snažte dodržať minimálny časový rozostup aspoň 5 hodín, aby malo telo čas na vstrebanie aktívnych látok v čo najvyššej miere!

Upozornenie: Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Neslúži ako náhrada pestrej a vyváženej stravy. Nie je určené pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Určené pre ženy v období menštruácie. Dbajte na zdravý životný štýl.

Skladovanie: Pri izbovej teplote na suchom a tmavom mieste. Skladujte mimo dosahu detí!

Vyrobené v ČR.

Vašu objednávku odošleme okamžite v krásnom balení

To, že vám prišiel balík od VENIRY, spoznáte na prvý pohľad. Produkty posielame v krásnej poštovej krabici s ďakovnou kartou. 

Všetko v balíku je starostlivo zabalené do baliaceho materiálu a krabica je ešte prelepená páskou, aby sa predišlo akýmkoľvek problémom pri doručovaní. Všetky materiály, ktoré používame, sú plne recyklovateľné.

Objednávky zasielame prostredníctvom Slovak Parcel Service, DPD alebo Packety (Zásielkovňa), a keďže máme všetko skladom, balík vám príde už na druhý deň. 

Ak potrebujete poradiť alebo získať informácie o vašej objednávke, kontaktujte nás na info@venira.sk (kedykoľvek) alebo na +420 770 118 595 (po-pia 8:00 - 16:00).

Pozrite si všetky výhody nákupu >

Tento produkt sa nachádza v kategórii Doplnky stravy, patrí značke Venira, nájdete ho v e-shope Venira.sk.

Produkt VENIRA menštruácia, 80 kapsúl 80 kapsúl má EAN kód 8594198170130.

VENIRA menštruácia, 80 kapsúl 80 kapsúl - parametre produktu

VENIRA menštruácia, 80 kapsúl 80 kapsúl - história ceny a dostupnosti

VENIRA menštruácia, 80 kapsúl 80 kapsúl - ďalšie zaujímavé produkty

VENIRA menštruácia, 80 kapsúl 80 kapsúl - ako nakúpiť najvýhodnejšie?