VENIRA magnézium s vitamínom B6 a vitamínom D, 90 kapsúl

VENIRA magnézium s vitamínom B6 a vitamínom D, 90 kapsúl

VENIRA magnézium s vitamínom B6 a vitamínom D, 90 kapsúl

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

VENIRA magnézium s vitamínom B6 a vitamínom D, 90 kapsúl - popis produktu

Horčík s najlepšou vstrebateľnosťou na trhu. Je nepostrádateľnou súčasťou každej bunky ľudského tela a využijú ho ako svaly, tak i náš mozog.

V ľudskom organizmus je spúšťačom viac ako 300 biochemických procesov. Pomáha znižovať únavu a stres, posilňuje nervový systém, napomáha k sústredeniu a k celkovej psychickej pohode. Je vhodný proti svalovým kŕčom a dokonca môže pomôcť s nespavosťou.

Ste podráždenie a zle spíte? Nedokážete sa sústrediť a ste často unavení? Cítite sa stále nervózny a prepadajú vás svalové kŕče? Za týmto všetkým môže stáť nedostatok horčíka.

Prečo by ste mali užívať Magnesium?

Horčík sa totiž ako jeden z najdôležitejších minerálov v ľudskom tele podieľa na zníženie miery únavy a svalových kŕčov, pomáha posilniť nervovú sústavu, napomáha k lepšiemu sústredeniu a zároveň vám horčík môže pomôcť zlepšiť kvalitu spánku.

Na trhu sa vyskytuje vysoké množstvo doplnkov stravy, ktoré síce obsahujú vysokú dávku horčíka, avšak s veľmi nízkou vstrebateľnosťou. Pri klasických 'lacnejších' foriem horčíka (často vo forme stereátu horečnatého či oxidu horčíka) je zvyčajne vstrebateľnosť maximálne 4%, zvyšok je z nášho tela vylúčené. U Venira magnézia (vo forme bisglycinátu horečnatého) sa vstrebateľnosť pohybuje okolo 80%.

Venira magnézium obsahuje vysoko vstrebateľný horčík (bisglycinát horečnatý). Navyše obsahuje vitamín B6, ktorý tiež podporuje zrýchlenie jeho vstrebávanie.

Prečo horčík vo forme bisglycinátu horečnatého?

Horčík vo forme bisglycinátu má vysokú biodostupnosť (vstrebateľnosť). Je to dané tým, že glycín funguje pre horčík ako štít a chráni ho. To je oproti iným formám horčíka veľkou výhodou. Horčík je totiž dopravený až do tenkého čreva odkiaľ sa uvoľňuje do tela.

Venira magnézium obsahuje vysoko vstrebateľný horčík (bisglycinát horečnatý), ktorý je jedným z najlepšie vstrebateľných foriem horčíka. Daná forma horčíka hrá veľkú úlohu v tom, ako veľmi sa bude horčík vstrebávať a účinkovať. Náš produkt navyše obsahuje vitamín B6, ktorý podporuje vstrebávanie horčíka do tela. Narozdiel od iných lacnejších foriem horčíka, ktoré majú vstrebateľnosť iba okolo 4% má Venira magnézium vstrebateľnosť okolo 80%.

Venira magnézium vo forme bisglycinátu horečnatého je správnou voľbou pre zvýšenie odolnosti voči stresu a vy sa tak nemusíte báť o svoje psychické a fyzické zdravie. Táto forma horčíka má upokojujúce a regeneračné účinky. Znižuje stresový hormón kortizol a tým pádom zvyšuje odolnosť voči stresu a napomáha k väčšej psychickej pohode.

Hlavnou výhodou tejto formy horčíka je vysoká vstrebateľnosť a využiteľnosť pre telo.

Pre koho je produkt vhodný?

Vhodný po fyzickej aktivite - upokojuje nervovú sústavu a napomáha regenerácii svalov

Vhodný pri bolestiach hlavy, únave, psychickom vypätí a zápaloch

Vhodný pre reguláciu svalovej a nervovej rovnováhy

Vhodný pre osoby trpiace tetániou

Vhodný pre osoby náchylné k lámaniu vlasov a nechtov

Vhodný pre diabetikov

Vhodný pri psychickej námahe (z dôvodu zníženia kortizolu)

Ďalej magnézium pomáha:

- zmierňovať úzkosť a depresia

- pomáha znižovať telesný tuk

- napomáha s celkovým zdravím a psychickou pohodou

- zlepšuje kvalitu spánku

- zlepšuje pamäť

Aké sú možné príznaky nedostatku horčíka?

- Podráždenosť a nervozita

- Zlá nálada a depresie

- Častá únava a zlá kvalita spánku

- Svalové kŕče a časté bolesti hlavy

- Problémy s koncentráciou

- Vypadávanie vlasov, lámavosť nechtov a vlasov

- Náchylnosť k stresu

- Búšenie srdca

Koľkokrát denne mám kapsule užívať?

Užívajte 3 kapsule denne. Odporúčame 1 kapsulu po zvýšenej fyzickej alebo psychickej aktivite, druhú kapsulu popoludní po náročnom dni. Tretiu kapsulu sa odporúča užiť pred spaním. Každú kapsulu zapite dostatočným množstvom tekutiny.

Medzi užitím jednotlivých kapsúl sa snažte dodržať minimálny časový rozostup aspoň 3 hodín, aby malo telo čas na vstrebanie aktívnych látok v čo najvyššej miere!

Koľko kapsúl v balení nájdem a ako dlho mi vydrží?

1 balenie obsahuje 90 kapsúl a pokiaľ budete dodržiavať odporúčané denné dávkovanie, vydrží vám na 30 dní.

Upozornenie: Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Neslúži ako náhrada pestrej a vyváženej stravy. Nie je určené pre deti do 3 rokov. Výrobok môžu používať tehotné a dojčiace ženy iba po konzultácii s lekárom. Dbajte na zdravý životný štýl.

Skladovanie: Pri izbovej teplote na suchom a tmavom mieste. Skladujte mimo dosahu detí.

Vyrobené v ČR.

Produkt VENIRA magnézium s vitamínom B6 a vitamínom D, 90 kapsúl patrí do skupiny produktov Doplnky stravy, patrí značke Venira.

Produkt VENIRA magnézium s vitamínom B6 a vitamínom D, 90 kapsúl označuje EAN kód 8594198170123.

VENIRA magnézium s vitamínom B6 a vitamínom D, 90 kapsúl - parametre produktu

VENIRA magnézium s vitamínom B6 a vitamínom D, 90 kapsúl - história ceny a dostupnosti

VENIRA magnézium s vitamínom B6 a vitamínom D, 90 kapsúl - ďalšie zaujímavé produkty

VENIRA magnézium s vitamínom B6 a vitamínom D, 90 kapsúl - ako nakúpiť najvýhodnejšie?