VENIRA lipozomálny vitamin C, 60 kapsúl 60 kapsúl

VENIRA lipozomálny vitamin C, 60 kapsúl 60 kapsúl

VENIRA lipozomálny vitamin C, 60 kapsúl 60 kapsúl

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

VENIRA lipozomálny vitamin C, 60 kapsúl 60 kapsúl - popis produktu

Vitamín C je jeden z najdôležitejších vitamínov pre náš organizmus.

Medzi jeho najdôležitejšie benefity patrí podpora imunity, prispieva k normálnej funkcii nervovej sústavy, chráni bunky pred oxidatívnym stresom (oxidatívny stres má vplyv na starnutie, civilizačné choroby, vzhľad kože atď.), Ale tiež prispieva k zníženiu miery únavy a stresu.

Podporuje tvorbu kolagénu a zároveň pôsobí ako antioxidant a tým pomáha pokožke udržať jej pružnosť, vitalitu, svieži vzhľad a mnoho ďalšieho.

Prečo užívať práve lipozomálny vitamín C?

Vitamín C má v našom tele veľký rad funkcií. Považujeme ho za jeden z najdôležitejších vitamínov vôbec. Podieľa sa na udržaní normálnej funkcie imunitného systému, chráni bunky pred oxidatívnym stresom, prispieva k zníženiu miery únavy a stresu, ale tiež sa podieľa na tvorbe kolagénu - ten pomáha pokožke udržať jej pružnosť, vitalitu a sviežosť.

Je známy pre svoju obranyschopnosť, ale tiež prispieva k normálnej funkcii nervového systému, k psychickej pohode a mnoho ďalšieho. Vitamínom C nájdeme v mnohých doplnkoch stravy, ktoré síce obsahujú vysokú dávku 'céčka', ale bohužiaľ jeho vstrebateľnosť je veľmi nízka. U lacnejších foriem sa vstrebateľnosť pohybuje okolo 4% až 20%. Zvyšok je z nášho tela vylúčený močom a do nášho organizmu sa potom dostáva iba minimálna dávka tohto vitamínu.

Pri lipozomálnej forme vitamínu C sa vstrebateľnosť pohybuje okolo 90%.

Lipozomálny vitamín C, ktorý vám ponúkame v našich kapsuliach je považovaný za najlepšie a najkvalitnejšie 'céčko', ktoré vášmu telu môžete dopriať.

Čo znamená lipozomálna forma vitamínu C?

Lipozomálna forma vitamínu C funguje na princípe postupného uvoľňovania z lipozómu (vďaka čomu je vitamín C lepšie chránený v tráviacom trakte), ktoré je riadené a uvoľňuje sa postupne v priebehu niekoľkých hodín. Vďaka lipozomálnej forme putuje vitamín C priamo do krvi. Lipozomálny obal chráni dávku vitamínu C a vďaka tomu sa ho do krvi dostane správne množstvo, ktoré naše telo potrebuje. Lipozomálny vitamín C je správnou voľbou pre všetkých, ktorí majú zvýšenú potrebu vitamínu C alebo chcú posilniť svoju obranyschopnosť a prispieť k zníženiu miery únavy a ďalších symptómov.

V porovnaní s bežnými formami vitamínu C je zaručená jeho vyššia koncentrácia v krvi dlhšiu dobu. Lipozomálny vitamín C je oproti iným formám inak spracovaný a celý proces je technologicky náročnejší, to sa môže premietať do ceny lipozomálneho vitamínu C. Lipozomálny vitamín C skrátka umožňuje aby do našich buniek prenikalo väčšie mnozstvo 'céčka'. Vzhľadom na jeho vysokú vstrebateľnosť je potreba menej denných dávok ako u bežných foriem, ktoré by sa pre rovnaký účinok museli dávkovať až v 5x väčšom množstve.

Na čo je dobrý vitamín C?

- na posilnenie imunity, nielen v období chrípok a prechladnutí

- pre odolnejší organizmus a zdravý životný štýl

- podporuje tvorbu kolagénu - pružnosť a vitalita pokožky

- pri psychickej záťaži

- prispieva k zníženiu miery únavy a vyčerpania

- zvyšuje vstrebávanie železa

- prispieva k normálnej psychickej činnosti

- je silný anioxidant - pomáha udržať pružnosť, vitalitu a svieži vzhľad pokožky

Koľkokrát denne mám kapsule užívať?

Užívajte 2 kapsule denne, a to ideálne jednu ráno a jednu večer. Každú kapsulu zapite dostatočným množstvom tekutín.

Snažte sa ich zároveň užívať čo najbližšie k jedlu, a to najlepšie pred, počas alebo tesne po ňom. Čím bližšie k jedlu totiž kapsule užijete, tým vyššia bude vďaka naštartovanému tráveniu aj vstrebateľnosť všetkých aktívnych látok.

Medzi užitím jednotlivých kapsúl sa snažte dodržať minimálny časový rozostup aspoň 5 hodín, aby malo telo čas na vstrebanie aktívnych látok v čo najvyššej miere!

Koľko kapsúl v balení nájdem a ako dlho mi vydrží?

1 balenie obsahuje 60 kapsúl a pokiaľ budete dodržiavať odporúčané denné dávkovanie, vydrží vám na 30 dní.

Upozornenie: Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Neslúži ako náhrada pestrej a vyváženej stravy. Nie je určené pre deti do 3 rokov. Tehotné a dojčiace ženy sa môžu o vhodnosti užívania poradiť so svojím ošetrujúcim lekárom. Dbajte na zdravý životný štýl.

Skladovanie: Pri izbovej teplote na suchom a tmavom mieste. Skladujte mimo dosahu detí!

Vyrobené v ČR.

Vašu objednávku odošleme okamžite v krásnom balení

To, že vám prišiel balík od VENIRY, spoznáte na prvý pohľad. Produkty posielame v krásnej poštovej krabici s ďakovnou kartou. 

Všetko v balíku je starostlivo zabalené do baliaceho materiálu a krabica je ešte prelepená páskou, aby sa predišlo akýmkoľvek problémom pri doručovaní. Všetky materiály, ktoré používame, sú plne recyklovateľné.

Objednávky zasielame prostredníctvom Slovak Parcel Service, DPD alebo Packety (Zásielkovňa), a keďže máme všetko skladom, balík vám príde už na druhý deň. 

Ak potrebujete poradiť alebo získať informácie o vašej objednávke, kontaktujte nás na info@venira.sk (kedykoľvek) alebo na +420 770 118 595 (po-pia 8:00 - 16:00).

Pozrite si všetky výhody nákupu >

Produkt VENIRA lipozomálny vitamin C, 60 kapsúl 60 kapsúl patrí do skupiny produktov Doplnky stravy, patrí značke Venira, nájdete ho v e-shope Venira.sk.

Produkt VENIRA lipozomálny vitamin C, 60 kapsúl 60 kapsúl má priradený EAN kód 8594198170109.

VENIRA lipozomálny vitamin C, 60 kapsúl 60 kapsúl - parametre produktu

VENIRA lipozomálny vitamin C, 60 kapsúl 60 kapsúl - história ceny a dostupnosti

VENIRA lipozomálny vitamin C, 60 kapsúl 60 kapsúl - ďalšie zaujímavé produkty

VENIRA lipozomálny vitamin C, 60 kapsúl 60 kapsúl - ako nakúpiť najvýhodnejšie?