VENIRA kolagénový drink pre vlasy, nechty a pleť jahoda, 30 sáčkov jahoda, bravčový kolagén, 30 sáčkov

VENIRA kolagénový drink pre vlasy, nechty a pleť jahoda, 30 sáčkov jahoda, bravčový kolagén, 30 sáčkov

VENIRA kolagénový drink pre vlasy, nechty a pleť jahoda, 30 sáčkov jahoda, bravčový kolagén, 30 sáčkov

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 24,20 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

VENIRA kolagénový drink pre vlasy, nechty a pleť jahoda, 30 sáčkov jahoda, bravčový kolagén, 30 sáčkov - popis produktu

Túžite po dlhých vlasoch, pevných nechtoch a žiarivej pleti? Máte to mať! Stačí, keď si každý deň pochutnáte na instantnom kolagénovom drinku.

Jeho osviežujúcu príchuť si zamilujete po prvom loku, ale čo vás skutočne dostane je jeho zloženie. Denná odporúčaná dávka totiž obsahuje 4 000 mg 100% bioaktívneho hydrolyzovaného kolagénu prvotriednej kvality, kyselinu hyalurónovú, vitamín C a ďalších šesť aktívnych látok pre krásne vlasy, nechty a pleť.

Pre koho je kolagénový drink vhodný?

VENIRA kolagénový drink pre vlasy, nechty a pleť je vhodný ako pre ženy, tak aj pre mužov zhruba od 25 rokov, kedy v tele začína produkcia kolagénu prirodzene klesať – po prekročení 40 rokov je dokonca zastavená úplne.

Tento kolagénový drink neodporúčame užívať tehotným a dojčiacim ženám. Špeciálne pre nich sme vyvinuli kolagénové drinky pre tehotné a dojčiace mamičky s tým najlepším zložením vhodným na toto citlivé obdobie.

Kolagénový nápoj môžu bez problémov užívať diabetici, ale aj v tomto prípade je vhodné všetko konzultovať s lekárom.

Tento doplnok stravy odporúčame každému, kto:

- chce sústavne pracovať na zlepšení celkového stavu svojich vlasov, nechtov a pokožky

- hľadá účinné riešenie pre svoje lámavé nechty, slabé a vypadávajúce vlasy a drobné nedokonalosti pleti

- uprednostňuje kolagén v hydrolyzovanej podobe, teda ľahko rozpustné vo vode a rýchlo vstrebateľné do organizmu

- chce užívať kolagén dlhodobo a bez nutnosti prerušenia

- je na diéte, a preto si vyžaduje zloženie úplne bez cukru, lepku a laktózy

Aké problémy riešia?

Po kolagénovom drinku s obsahom deviatich aktívnych látok siahnite, ak máte:

- slabé nechty so sklonmi k lámaniu a štiepeniu

- riedke a pomaly rastúce vlasy

- príliš jemné a lámavé vlasy

- tenké vlasy so sklonmi k vypadávaniu

- hlboké vrásky na pleti

- dehydratovanú pokožku

- oslabenú kožnú bariéru

- drobné nedokonalosti na pleti

- celulitídu

- bolestivé kĺby a väzy

- častý pocit únavy a vyčerpania

- oslabený imunitný systém

Aký bude výsledný efekt pri pravidelnom užívaní?

Pri pravidelnom užívaní prémiového kolagénového drinku priaznivo podporuje stav pleti, vlasov a nechtov.

Aktívne zložky obsiahnuté v každej dennej dávke eliminujú vznik vrások a prispievajú k hydratácii pokožky a podporiť jej pružnosť a pevnosť. Rovnako sa stará o poškodené vlasy a podporujú rast vlasového vlákna. Okrem toho sa dočkáte kvalitných nechtov, ktoré budú viditeľne pevnejšie, a teda sa nebudú toľko lámať a strapkať.

Každá dávka s kolagénovým drinkom obsahuje zmes starostlivo vybraných vitamínov a minerálov, ktoré spoločne podporujú imunitný systém a znižujú mieru únavy a vyčerpania.

Aké typy kolagénov existujú?

Najrozšírenejším typom kolagénu, ktorý sa taktiež najčastejšie vyskytuje v našich lahodných kolagénových nápojoch je kolagén bravčový bohatý na I. a III. typ kolagénnych peptidov, ktoré sú prirodzene zastúpené v koži, kostiach aj šľachách. Bravčový kolagén má veľmi rýchlo znateľné výsledky na vlasoch, nechtoch aj pleti vďaka podobnosti s bielkovinou v ľudskom tele.

Morský kolagén tvorený kolagénom typu I. a II. predstavuje vysoko biologicky dostupný variant kolagénu nachádzajúci sa najčastejšie v kostiach a chrupavkách. Je vhodný pre zdravie pokožky, vlasov aj výživu kĺbov a pýši vysokou vstrebateľnosťou. Posledným je kolagén hovädzie obsahujúce peptidy typu I. a III. posilňujúce zdravie čriev, kĺbov, väzov aj celkovú regeneráciu tela.

Vo všetkých našich kolagénoch nájdete hydrolyzovaný kolagén, čo je kolagén v čiastočne rozštiepenej forme, kedy prostredníctvom hydrolýzy dochádza k skráteniu molekulových reťazcov. To znamená, že je dobre rozpustný vo vode a do nášho organizmu sa lepšie vstrebáva. Telo tak prostredníctvom neho maximálne využije všetky obsiahnuté účinné látky.

Aké aktívne látky obsahuje?

Kolagén – vo vode rozpustná bielkovina prispievajúca k revitalizácii pokožky, vlasov a nechtov. Hydrolyzovaný kolagén je navyše ľahko rozpustný vo vode, a tak sa ľahko vstrebáva do organizmu. Podporuje pevnosť a pružnosť pokožky, zmierňuje vypadávanie vlasov a podporuje ich rast a eliminuje štiepenie a lámanie nechtov.

Kyselina hyalurónová – je prirodzená súčasť medzibunkovej hmoty a nájdeme ju takmer vo všetkých tkanivách, kde plní funkciu hydratačnej zložky. Jej funkciou je, že vypĺňa priestor medzi kolagénovými vláknami čím prispieva k udržaniu normálneho stavu kože. Je schopná nadviazať na seba až 1 000× viac vody, než sama váži, a tak pomáha hydratovať pokožku a udržovať ju optimálne pružnú a pevnú.

MSM – organická síra prirodzene sa vyskytujúca v tele zelených rastlín, živočíchov a ľudí. Ide o prášok takmer bez chuti, zápachu a farby, ktorý je kľúčový pre udržanie správneho fungovania bielkovín, zdravia kĺbových a kožných spojivových tkanív, svalov, vlasov a nechtov.

Zinok – je nevyhnutný stopový prvok a antioxidant chrániaci bunky pred nežiaducimi vonkajšími vplyvmi. Prispieva k udržaniu normálneho stavu nechtov, vlasov a pokožky – pomáha znižovať produkciu kožného mazu a eliminovať akné.

Vitamín B2 – riboflavín prispieva k ochrane buniek pred oxidatívnym stresom. Zároveň sa podieľa na udržaní optimálneho stavu pokožky a zraku.

Vitamín B3 – niacín pomáha udržať normálny stav pokožky. Prispieva k zachovaniu obvyklej činnosti nervovej sústavy ak zníženiu miery únavy a vyčerpania.

Vitamín B6 - podieľa sa na tvorbe nových buniek a zároveň okysličuje pokožku. Zamedzuje nadmernému vypadávaniu vlasov a podporuje ich optimálny rast.

Vitamín B9 - kyselina listová je kľúčová z hľadiska obnovy DNA a je dôležitá pre tvorbu aminokyselín. Eliminuje nadmernému vypadávaniu vlasov a ich stenčovaniu.

Vitamín C – pomáha so vstrebávaním aj produkciou kolagénu v tele, čím prispieva práve k posilneniu ochrannej kožnej bariéry. Prispieva k posilneniu imunity a ochrane buniek pred oxidatívnym stresom a pomáha znižovať mieru únavy a vyčerpania

Ako sa VENIRA kolagénový drink užíva?

Užívajte jedno vrecko kedykoľvek v priebehu dňa. Jeho obsah nasypte do prázdneho pohára, zalejte 200 - 500ml chladnej vody, dôkladne premiešajte a počkajte aspoň 1 minútu.

Drink obsahuje celkom 30 dávok, čo je kúra na 30 dní.

Jeho zloženie je prírodné, a tak nie je prípadne potrebné robiť medzi jednotlivými baleniami pauzu a môžete pokojne nadviazať z jedného balenia na druhé.

Tip: Na prípravu kolagénového nápoja môžete využiť VENIRA shaker so zásobníkom, ktorý oceníte aj pri športovaní a cestovaní.

S čím kombinovať?

Instantný kolagénový drink odporúčame užívať súčasne s VENIRA kapsulami pre vlasy, nechty a pleť. Zloženie oboch týchto doplnkov stravy sme vyvinuli tak, aby vzájomne zosilneli svoj účinok a vaše telo bolo schopné vstrebať všetky účinné látky, ktoré obsahujú.

Pokiaľ budete užívať oba doplnky stravy súčasne, tak si na drinku pochutnajte kedykoľvek v priebehu dňa a kapsule užívajte ráno a večer čo najbližšie k jedlu, a to najlepšie pred, počas alebo tesne po ňom. Čím bližšie k jedlu totiž kapsule užijete, tým vyššia bude vďaka naštartovanému tráveniu aj vstrebateľnosť všetkých aktívnych látok.

Upozornenie: Výrobok nie je určený pre deti a mladistvých. Nevhodné pre tehotné a dojčiace ženy. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Prípravok nie je určený ako náhrada pestrej a vyváženej stravy.

Skladovanie: Skladujte pri teplote 10-25 °C. Chráňte pred mrazom a priamym slnečným žiarením. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale. Ukladajte mimo dosahu detí. Výrobca neručí za škody vzniknuté nevhodným použitím alebo skladovaním. 

Vyrobené v ČR.

Vašu objednávku odošleme okamžite v krásnom balení

To, že vám prišiel balík od VENIRY, spoznáte na prvý pohľad. Produkty posielame v krásnej poštovej krabici s ďakovnou kartou. 

Všetko v balíku je starostlivo zabalené do baliaceho materiálu a krabica je ešte prelepená páskou, aby sa predišlo akýmkoľvek problémom pri doručovaní. Všetky materiály, ktoré používame, sú plne recyklovateľné.

Objednávky zasielame prostredníctvom Slovak Parcel Service, DPD alebo Packety (Zásielkovňa), a keďže máme všetko skladom, balík vám príde už nasledujúci pracovný deň.

Pozrite si všetky výhody nákupu >

Nie ste si istí, či je tento produkt pre vás vhodný? Alebo potrebujete poradiť s niečím iným?

Potom nás určite neváhajte kontaktovať, pretože sme tu pre vás a radi vám poradíme! Môžete nás kontaktovať buď telefonicky, e-mailom alebo na sociálnych sieťach.

+420 770 118 595  (Po-Pá 8:00 - 16:00)

info@venira.sk 

Venira drink - kolagénový nápoj pre vlasy, nechty a pleť, príchuť jahoda vrecúška 30 x 6.3 g Venira predstavuje novú variantu - starostlivo prepracovanou receptúru pre starostlivosť o pokožku, nechty a vlasy. Instantný kolagénový nápoj s jahodovou príchuťou obsahuje hydrolyzovaný kolagén (kolagénne peptidy o molekulovej hmotnosti 3000 Da) a ďalšie zložky pre krásnu pleť, vlasy a nechty.

Instantný kolagénový nápoj s jahodovou príchuťou, ktorý obsahuje vybranú kombináciu zmesi, zložené z troch typov vysoko vstrebateľných kolagénov.

Produkt VENIRA kolagénový drink pre vlasy, nechty a pleť jahoda, 30 sáčkov jahoda, bravčový kolagén, 30 sáčkov patrí do skupiny produktov Výživové doplnky, patrí značke Venira, nájdete ho u predajcu MojaLekáreň.sk, Venira.sk, Vivantis.sk a je určený unisex.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Doplnky výživy, je v ponuke značky Venira v ponuke e-shopu MojaLekáreň.sk, Venira.sk, Vivantis.sk a je prispôsobený unisex.

Produkt VENIRA kolagénový drink pre vlasy, nechty a pleť jahoda, 30 sáčkov jahoda, bravčový kolagén, 30 sáčkov je možné nájsť medzi produktmi v skupine Doplnky stravy, patrí značke Venira, nájdete ho v e-shope MojaLekáreň.sk, Venira.sk, Vivantis.sk a je dizajnovaný unisex.

Produkt VENIRA kolagénový drink pre vlasy, nechty a pleť jahoda, 30 sáčkov jahoda, bravčový kolagén, 30 sáčkov má priradený EAN kód 8594198170079.

VENIRA kolagénový drink pre vlasy, nechty a pleť jahoda, 30 sáčkov jahoda, bravčový kolagén, 30 sáčkov - parametre produktu

VENIRA kolagénový drink pre vlasy, nechty a pleť jahoda, 30 sáčkov jahoda, bravčový kolagén, 30 sáčkov - história ceny a dostupnosti

VENIRA kolagénový drink pre vlasy, nechty a pleť jahoda, 30 sáčkov jahoda, bravčový kolagén, 30 sáčkov - ďalšie zaujímavé produkty

VENIRA kolagénový drink pre vlasy, nechty a pleť jahoda, 30 sáčkov jahoda, bravčový kolagén, 30 sáčkov - ako nakúpiť najvýhodnejšie?