Veľká modrá moderná taška na notebook - Lee Cooper Aesculapius

Veľká modrá moderná taška na notebook - Lee Cooper Aesculapius

Veľká modrá moderná taška na notebook - Lee Cooper Aesculapius

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Veľká modrá moderná taška na notebook - Lee Cooper Aesculapius - popis produktu

Hľadáte tašku, do ktorej ľahko a pohodlne uložíte svoj počítač, či tablet a ktorú môžete nosiť pohodlne cez plece? Zo syntetickej kože, od výrobcu so storočnou tradíciou, teda kvalitnú a s moderným vzhľadom? Užite si pohodlie francúzskej výroby. Novinka! Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až do 30 dní! Syntetická látka pôsobí dojmom textílie až rifľoviny. Modrú tašku dopĺňa sivá farba a dodáva jej tak na modernosti. Priamo na klope s magnetickým cvočkom je podšívka s logom tejto značky. Pod klopou nájdete väčšie voľné vrecko a dve stredne veľké vrecká so zipsmi. Hlavné úložisko je tiež na zips, nájdete tu nielen miesto na notebook (max. 37 x 27 cm), ale aj voľné kapsičky na telefón, peňaženku, perá a vrecko so zipsom na cennosti, či drobnosti. Nechýba tu zadné vrecko so zipsom a nastaviteľný popruh s detailmi z koženky.  A4: áno Materiál: syntetická koža Kovanie: strieborné Rozmery: 38,5 x 30 x 8,5 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka popruhu: nastaviteľný, max. 153 cm (+/- 5 cm) Kód tovaru: LC-955109

Produkt Veľká modrá moderná taška na notebook - Lee Cooper Aesculapius patrí do skupiny produktov Tašky na notebook, vyrába ho značka Lee Cooper, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je určený male.

Veľká modrá moderná taška na notebook - Lee Cooper Aesculapius - parametre produktu

Určeniemale
KategóriaTašky, Notebooky, Tablety, Počítače, Tašky na notebook
ZnačkaLee Cooper
Určeniemale
E-shopKabea.sk

Veľká modrá moderná taška na notebook - Lee Cooper Aesculapius - história ceny a dostupnosti

Veľká modrá moderná taška na notebook - Lee Cooper Aesculapius - ďalšie zaujímavé produkty

Veľká modrá moderná taška na notebook - Lee Cooper Aesculapius - ako nakúpiť najvýhodnejšie?