Veľká kožená dámska kabelka ružová - ItalY Celinda Mat

Veľká kožená dámska kabelka ružová - ItalY Celinda Mat

Veľká kožená dámska kabelka ružová - ItalY Celinda Mat

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 107 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Veľká kožená dámska kabelka ružová - ItalY Celinda Mat - popis produktu

Luxusný kúsok! Z dielne značky ItalY Vám prinášame model veľkej a kvalitnej kabelky cez plece v bledo ružovej farbe. Je z pravej hovädzej kože a vyniká svojim originálnym spracovaním. Veľký priestor otvára zips, vo vnútri sa nachádza niekoľko menších kapsičiek pre lepšiu prehľadnosť. Dve sú so zipsom a dve, na mobilný telefón a drobnú kozmetiku, otvorené. Odnímateľné je ako ucho, tak popruh, ktorý má navyše nastaviteľnú dĺžku. Na prednej strane luxusne pôsobí aj detail vrecka na zips, ktoré je na malý zámok, ku ktorému je na prívesku priložený kľúčik. Pripnúť si ho tak môžete ku kľúčom a nielen, že budete ladiť s kabelkou, ale aj cennosti budete mať dobre ukryté. Kabelka je mäkká, má pevnejšie dno a samozrejmosťou je vrecko na zips na zadnej strane. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete až za 30 dní . Ak chcete mať v šatníku originálny kúsok, model Celinda je tou správnou voľbou! A4: áno Materiál: hovädzia koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 49 x 40 x 17 cm (šírka x výška x hĺbka) Výška ucha: 12-cm (merané kolmo ku kabelke) Dĺžka popruhu: nastaviteľná, odnímateľný Kód tovaru: MF5188

Tento produkt nájdete v skupine Dámské kabelky, je v ponuke značky ItalY v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Veľká kožená dámska kabelka ružová - ItalY Celinda Mat patrí do skupiny produktov Kožené kabelky, je v ponuke značky ItalY v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske kabelky cez plece od značky ItalY, v ponuke predajcu Kabea.sk a je navrhnutý female.

Veľká kožená dámska kabelka ružová - ItalY Celinda Mat - parametre produktu

Veľká kožená dámska kabelka ružová - ItalY Celinda Mat - história ceny a dostupnosti

Veľká kožená dámska kabelka ružová - ItalY Celinda Mat - ďalšie zaujímavé produkty

Veľká kožená dámska kabelka ružová - ItalY Celinda Mat - ako nakúpiť najvýhodnejšie?