VanaVita Extrakt z húb BIO Mushroom Complex 90 kapsúl

VanaVita Extrakt z húb BIO Mushroom Complex 90 kapsúl

VanaVita Extrakt z húb BIO Mushroom Complex 90 kapsúl

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 14,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

VanaVita Extrakt z húb BIO Mushroom Complex 90 kapsúl - popis produktu

Extrakt z húb BIO Mushroom Complex - výnimočná kombinácia 7 druhov húb pre optimálne zdravie Extrakt z húb BIO Mushroom Complex je unikátna kombinácia húb, ktorá zabezpečuje optimálne zdravie. Sú totiž plné vitamínov, minerálov, antioxidantov, aminokyselín a ďalších bioaktívnych látok. Vyskúšajte extrakt až 7 druhov húb, ktoré sa už odjakživa využívajú v orientálnom bylinkárstve na liečbu viacerých zdravotných problémov. Už jedna kapsula obsahuje unikátny pomer húb: Reishi Chaga Shiitake Maitake Hericium - Levia hriva Cordyceps White Fungus - Biela huba Objavte plusy hubového komplexu v tej najvyššej biologickej kvalite, ktorý je vhodný aj pre vegánov.     Extrakt z húb BIO Mushroom Complex a jeho výhody   unikátna kombinácia 7 druhov húb je v tej najvyššej biologickej kvalite obsahuje vitamíny a minerály je plný antioxidantov, aminokyselín a bioaktívnych látok je vo forme kapsúl je vhodný aj pre vegánov   Zloženie BIO zmes húb [reishi (Ganoderma lucidum), chaga (Inonotus obliquus), shiitake (Lentinus edodes), maitake (Grifola frondosa), korálovec ježovitý (Hericium erinaceus), cordyceps (Cordyceps militaris), biela huba (Tremella fuciformis)], objemové činidlo (mikrokryštalická celulóza), protihrudkujúce činidlo (ryžový extrakt, stearan horečnatý), hypromelózová kapsula.   Dávkovanie Užívajte 2 kapsule denne.   Tabuľka nutričných hodnôt Nutričné hodnoty 2 kapsule BIO Reishi (Ganoderma lucidum) 150 mg BIO Chaga (Inonotus obliquus) 150 mg BIO Shiitake (Lentinula edodes) 150 mg BIO Maitake (Grifola frondosa) 150 mg BIO Korálovec ježovitý (Hericium erinaceus) 150 mg BIO Cordyceps (Cordyceps militaris) 150 mg BIO Biela huba (Tremella fuciformis) 150 mg   Upozornenie Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Produkt nie je náhradou pestrej a vyváženej stravy. Produkt nie je určený pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Skladujte mimo dosah malých detí. Skladujte na suchom mieste pri teplotách do 25°C. Chráňte pred mrazom a priamym slnečným žiarením.

Extrakt z húb BIO Mushroom Complex je funkčná kombinácia 7 rôznych húb, ktoré sú známe svojimi blahodarnými účinkami. Nájdete v ňom výťažok z huby reishi, chaga, shiitake, maitake, herícium (koralovec ježovitý), cordyceps (húsenica čínska) a white fungus (biele huby). Ideálne pre komplexnú podporu celkového zdravia a vitality.

Produkt VanaVita Extrakt z húb BIO Mushroom Complex 90 kapsúl patrí do skupiny produktov Doplnky výživy, je v ponuke značky VanaVita, farebný variant je Shadow v ponuke e-shopu Pilulka.sk, Gymbeam.sk, Najlekaren.eu.

Tento produkt nájdete v skupine Výživové doplnky, patrí značke VanaVita, farebné prevedenie je Shadow, nájdete ho u predajcu Pilulka.sk, Gymbeam.sk, Najlekaren.eu.

Produkt VanaVita Extrakt z húb BIO Mushroom Complex 90 kapsúl patrí do skupiny produktov Doplnky stravy, patrí značke VanaVita, vo farbe Shadow, nájdete ho v e-shope Pilulka.sk, Gymbeam.sk, Najlekaren.eu.

Produkt VanaVita Extrakt z húb BIO Mushroom Complex 90 kapsúl má EAN kód 8586022210785.

VanaVita Extrakt z húb BIO Mushroom Complex 90 kapsúl - parametre produktu

Brutto váha0.225000
ZnačkaVanaVita
producing_countryEU
Porovnávač 1 - Názov (Heure-sk,Heure-cz,Arukere,Compari)VanaVita Extrakt z húb BIO Mushroom Complex
Dĺžka6.000000
Šírka6.000000
Výška11.000000
Netto váha0.063000
HS kód07123100: -- Huby rodu Agaricus
Kapsule90 kaps.
Farbashadow
Počet kusov v balení24
Formakapsulovaný
Zmeszmes
Vegetariánskyáno
Vegánskyáno
Bezlepkovýáno
Bez laktózyáno
BIOáno
Bez GMOáno
Bez umelých sladidieláno
Bez aspartamuáno
KategóriaDoplnky výživy, Výživové doplnky, Doplnky stravy, Bio výživa, Antioxidanty, Detoxikácia
ZnačkaVanaVita
FarbaShadow
E-shopPilulka.sk, Gymbeam.sk, Najlekaren.eu
EAN8586022210785

VanaVita Extrakt z húb BIO Mushroom Complex 90 kapsúl - história ceny a dostupnosti

VanaVita Extrakt z húb BIO Mushroom Complex 90 kapsúl - ďalšie zaujímavé produkty

VanaVita Extrakt z húb BIO Mushroom Complex 90 kapsúl - ako nakúpiť najvýhodnejšie?