Wiky Krtko Nafukovací valec 40 cm

Wiky Krtko Nafukovací valec 40 cm - popis produktu

Nafukovací valec KrtkoO veľa pohybu sa postará veľký priesvitný Krtkov valec, pretože zvádza k lezeniu po štyroch, skákanie a vstávanie. Podnetná hračka podporuje vnímavosť, lebo je na nej veľa vecí k odhaleniu. Deťom prináša predovšetkým radosť a zábavu, pestré obrázky Krtka a farebné rolničky upútajú detskú pozornosť a prispievajú k rozvoju fantázie, koncentrácie a fyzickej sily. Podnecuje k prvým slovám. Hračka svojím tvarom poskytuje oporu, ktorá je základným predpokladom na to, aby sa dieťa pokúšalo postaviť na nohy. Rozmer: 40 x 25 cm

Priehľadný valec s obrázkom Krtka môže byť malým deťom príhodnú hračkou.

Nielenže si môžu objavovať v polohe na brušku obrázky, ale valiaci sa valec vpred motivuje deti k lezeniu.

Prednosti:

  • rozvíja motorické schopnosti dieťaťa

Kúpte deťom valec s Krtkom!

Vhodné pre deti od 5 mesiacov Materiál: plast

Wiky Nafukovací válec krtek z kategórie Darčeky a hračky | Hračky pre najmenších | Doplnky do kočíkov kúpite na Kokiskashop.sk za 7.39 €. Technické údaje:Roky 03Obsah balení:Válec s rolničkou Krtek nafukovací 40cm v krabičce 6m+Pokud není uvedeno jinak, cena se vztahuje na 1 ks produktu.Konkrétní barvu nebo druh výrobku není možné z technických důvodů zvolit, objednávce bude přidělena náhodná varianta dle skladových možností.

Nafukovací valec Valec Krtko a jeho kamaráti:Nafukovací valec pre deti od 6 mesiacov ponúkne veľa zábavy pre malé deti. Tento valec podporuje koordináciu a rozvoj myslenia u detí. Je 40 centimetrov veľký.Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Nafukovací valec s motívom Krtka je hračka, vhodná pre malé deti od 6 mesiacov.

Kvalitný WIKY Válec krtek nafukovací za 7.56 €.

Produkt Wiky Krtko Nafukovací valec 40 cm je možné nájsť medzi produktmi v skupine Hračky pre deti, je v ponuke značky Teddies, Wiky v ponuke e-shopu MojaLekáreň.sk, Market24.sk, Alza.sk, 4kids.sk, Wiky.sk, Najlekaren.eu a je prispôsobený unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Drevené hračky, je v ponuke značky Teddies, Wiky v ponuke e-shopu MojaLekáreň.sk, Market24.sk, Alza.sk, 4kids.sk, Wiky.sk, Najlekaren.eu a je vhodný unisex.

Produkt Wiky Krtko Nafukovací valec 40 cm patrí do skupiny produktov Interaktívne hračky, je v ponuke značky Teddies, Wiky, v ponuke predajcu MojaLekáreň.sk, Market24.sk, Alza.sk, 4kids.sk, Wiky.sk, Najlekaren.eu a je vhodný unisex.

Produkt Wiky Krtko Nafukovací valec 40 cm má priradený EAN kód 8590331706044.

Wiky Krtko Nafukovací valec 40 cm - parametre produktu

Wiky Krtko Nafukovací valec 40 cm - história ceny a dostupnosti

Wiky Krtko Nafukovací valec 40 cm - ďalšie zaujímavé produkty

Wiky Krtko Nafukovací valec 40 cm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?