VALCO BABY Kočík športový Snap 4 Sport Trend Black Charcoal

VALCO BABY Kočík športový Snap 4 Sport Trend Black Charcoal

VALCO BABY Kočík športový Snap 4 Sport Trend Black Charcoal

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 375,21 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

VALCO BABY Kočík športový Snap 4 Sport Trend Black Charcoal - popis produktu

Kočík Trend 4 SPORT TAILOR MADE v novom dizajne s nafukovacími kolesami má všetky vlastnosti kočíka Trend 4, na ktoré ste zvyknutí. Vďaka luxusnému materiálu, ktorý bol použitý, a konštrukcii s titanovou úpravou, získate kočík, ktorý je nielen funkčný, ale aj dizajnový.1. Plynulé sklápanie sedadla:Trend 4 je vybavený plne sklopným sedadlom s nekonečným počtom pozícií, preto je vhodný aj pre deti už od narodenia pri použití hlbokej korby. Od rovného sedenia k plne sklopnému operadlu, sedadlo poskytuje pohodlie a podporu v každom uhle.2. Skladanie jedným pohybom:Trend 4 možno zložiť jedným plynulým pohybom. Unikátny systém skladania CleanFold™ uchová sedadlo v čistote, chránené pred vonkajšími nečistotami a nadmerným opotrebením.3. Unikátny brzdný systém:Brzdy kočíkov Trend 4 fungujú ako kolíska, po zatlačení na jednu stranu sa kolesá zabrzdia, po zatlačení na druhú stranu sa kolesá opäť uvoľnia. Tento systém zaistenia zadných kolies je obzvlášť ideálny pre letné a teplé dni, kedy sa nosí letná obuv, alebo keď sa chcete prejsť s kočíkom len tak naboso.4. Odnímateľné kolesá:Všetky kolesá kočíkov Trend 4 možno jednoducho sňať stlačením centrálneho tlačidla. Vďaka tomu je kočík ideálny na cesty.Týmto spôsobom môžu byť kolesá ľahko uložené alebo prepravované v batožine, podstatne sa tak zmenší celkový objem zloženého kočíka.5. Zadné sieťované okienko:Zadná časť opierky obsahuje dve praktické vrecká, túto časť je možné navyše zrolovať, čím sa odkryje sieťované okienko, vďaka ktorému môže vzduch v kočíku cirkulovať bez obmedzenia aj v teplejších dňoch.6. Ultraľahký podvozok:Nepochybne jednou z hlavných výhod kočíkov Trend 4 je ich ľahkosť. S váhou 6,2 kg sú kočíky vybavené praktickým držadlom a ramenným popruhom pre jednoduché prenášanie. Kočík je tak veľmi praktickým spoločníkom na prechádzkach po meste, alebo do zamestnania. Aerodynamický kočík je schopný uniesť 20 kg - v prípade typu Trend 4 Duo je to 20 kg na sedadlo.7. Extra široké sedadlo:Nadčasová konštrukcia sedadla umožňuje väčšiu voľnosť pohybu, sedadlo je plne polstrované a vďaka svojej priestrannosti si môžu deti užívať kočík dlhšiu dobu.8. Plne otvárací ochranný oblúk:Ochranný oblúk kočíka Trend 4 sa pripevňuje na oboch koncoch, čo umožňuje jeho obojstranné otvorenie a teda aj obojstranný prístup k sedadlu. Možno ho tiež, podľa potreby, z kočíka plne odstrániť.9. Uzamykateľné predné kolesá:Predné kolesá kočíka Trend 4 sú uzamykateľné pre zníženie vibrácií a pre lepšiu manipuláciu v nerovnom teréne alebo na nerovnom povrchu.10. Strieška s XXL úpravou:XXL strieška ponúka ešte viac pohodlia a ochrany pre dieťa. Vďaka rozpínaciemu panelu získate striešku s väčším pokrytím.Nánožník nie je súčasťou kočíka.Technické parametre:Váha: 7,5 kgNosnost kočárku: 22 kgZložený: 53 x 39 x 75,5 cmRozložený: 53 x 100 x 105 cm

Kočík VALCO BABY Sport Trend 4 Black Charcoal:Kočík VALCO BABY Sport Trend 4 Black Charcoal je modernejšou verziou staršej verzie Snap 4. Má všetky jeho prednosti a ešte niečo navyše. Je vyrobený z veľmi odolných materiálov. Preto sa môžete tešiť na kočík, ktorý je funkčný a zároveň aj dobre vyzerá. Okrem titánovej konštrukcie a kožených detailov má tiež pekný dizajn, nastaviteľné madlo rukoväte a inovovaný vzhľad koliesok, ktoré sú nafukovacie a upravené do terénu. VALCO BABY Sport Trend 4 Black je veľmi ľahký a pri použití novorodeneckej vložky vhodný pre deti už od narodenia. Zložiť ho dokáže každý, vďaka unikátnemu systému CleanFold, kedy kočík zložíte ľahko jedným plynulým pohybom. Kľúčové vlastnosti VALCO BABY Sport Trend 4 Black CharcoalStabilná titánová konštrukcia pre bezpečie dieťaťaJednoduché skladanie vďaka funkcii CleanFoldZložený kočík sa automaticky uzamkneOpierka chrbta sa dá sklopiť do veľkého množstva polôhPohodlie dieťaťa v kočíku Valco zabezpečuje veľká sedacia plochaBúda kočíka má možnosť predĺženia a ochráni tak pred nepriazňou počasiaSúčasťou VALCO BABY Sport Trend 4 Black je aj päťbodový bezpečnostný pásOproti verzii Trend Tailor Made charcoal má šport navyše nafukovacie terénne bicykleMá priestranný úložný košíkPre deti od cca 6 do 36 mesiacovVALCO BABY Sport Trend 4 Black Charcoal v luxusnom prevedeníKočíky Valco sú obľúbené najmä pre svoje úžitkové vlastnosti, kvalitu i ľahkú konštrukciu. Nový VALCO BABY Sport Trend 4 Black je vhodný aj do terénu, vďaka nafukovacím kolesám vyrobeným z odolných materiálov. Kolieska idú navyše stlačením jedného tlačidla veľmi ľahko vybrať. Strieška s ochranou pred UV žiarením, sieťovaný otvor pre dostatočné prúdenie vzduchu aj priehľadné okienko robia s tohto kočíka nepostrádateľného pomocníka na každú prechádzku. Nádych luxusu dodáva nielen samotný vzhľad, ale aj kožené detaily na prednom madle a rukoväte. Hmotnosť kočíka:8,8 kgNosnosť:20 kgRozmery kočíka:97 × 52,4 × 104 cmFarba:charcoal

Kočík Trend 4 SPORT TAILOR MADE v novom dizajne s nafukovacími kolesami má všetky vlastnosti kočíka Trend 4, na ktoré ste zvyknutí. Vďaka luxusnému materiálu, ktorý bol použitý, a konštrukcii s titanovou úpravou, získate kočík, ktorý je nielen funkčný, ale aj dizajnový.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Športové kočíky, patrí značke Valco, Valco Baby, nájdete ho u predajcu Market24.sk, AndreaShop.sk, Najlekaren.eu, Alza.sk.

Produkt VALCO BABY Kočík športový Snap 4 Sport Trend Black Charcoal je možné nájsť medzi produktmi v skupine Nafukovacie valce, patrí pod značku Valco, Valco Baby, v ponuke predajcu Market24.sk, AndreaShop.sk, Najlekaren.eu, Alza.sk.

Produkt VALCO BABY Kočík športový Snap 4 Sport Trend Black Charcoal označuje EAN kód 9315517098213.

VALCO BABY Kočík športový Snap 4 Sport Trend Black Charcoal - parametre produktu

VALCO BABY Kočík športový Snap 4 Sport Trend Black Charcoal - história ceny a dostupnosti

VALCO BABY Kočík športový Snap 4 Sport Trend Black Charcoal - ďalšie zaujímavé produkty

VALCO BABY Kočík športový Snap 4 Sport Trend Black Charcoal - ako nakúpiť najvýhodnejšie?