Váha na batožinu Beurer LS 10, 50 kg

Váha na batožinu Beurer LS 10, 50 kg

Váha na batožinu Beurer LS 10, 50 kg

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Váha na batožinu Beurer LS 10, 50 kg - popis produktu

Váha na batožinu Ak chcete zistiť, či váš kufor neprekračuje povolený váhový limit na cestu lietadlom, postaviť batožinu na osobnú váhu často nie je tým najlepším ani najpresnejším spôsobom. Kúpte si radšej špeciálnu váhu na batožinu, napríklad model LS10 od osvedčeného výrobcu Beurer. Toto drobné zariadenie vám nielen zaručí maximálnu presnosť váženia batožiny, ale navyše si ho vďaka kompaktným rozmerom budete môcť jednoducho pribaliť so sebou a presvedčiť sa napríklad priamo na letisku, že je všetko v poriadku. Praktické funkcie Váha na batožinu Beurer LS10 je vybavená praktickým závesným popruhom s dĺžkou 22,5 cm a má nosnosť až 50 kg. Namerané hodnoty si prečítate na prehľadnom LCD displeji. Váha je určená predovšetkým na cesty lietadlom, avšak výborne poslúži tiež pri vážení balíkov a podobných predmetov. Aby nedochádzalo k nežiaducemu vybíjaniu batérie, je vybavená funkciou automatického vypnutia. Zabudované pútko a praktické osvetlenie len doplnia celkové využitie váhy.

VÁHA NA BATOŽINU . malá, ideálna pre cestovanie . s pútkom pre bezpečné uloženie . praktické osvetlenie . použiteľná aj pre váženie iných predmetov, napríklad balíkov . dobre čitateľný LCD displej . veľkosť číslic 9 mm

Tento produkt sa nachádza v kategórii Osobné váhy, vyrába ho značka BEURER, v ponuke predajcu Tonerpartner.sk.

Produkt Váha na batožinu Beurer LS 10, 50 kg je možné nájsť medzi produktmi v skupine Váhy na batožinu, vyrába ho značka BEURER, nájdete ho v e-shope Tonerpartner.sk.

Produkt Váha na batožinu Beurer LS 10, 50 kg označuje EAN kód 4211125732103.

Váha na batožinu Beurer LS 10, 50 kg - parametre produktu

Váha na batožinu Beurer LS 10, 50 kg - história ceny a dostupnosti

Váha na batožinu Beurer LS 10, 50 kg - ďalšie zaujímavé produkty

Váha na batožinu Beurer LS 10, 50 kg - ako nakúpiť najvýhodnejšie?