BEURER MP 48 LED lampa na úpravu gélových nechtov 1 ks

BEURER MP 48 LED lampa na úpravu gélových nechtov 1 ks

BEURER MP 48 LED lampa na úpravu gélových nechtov 1 ks

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 42,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

BEURER MP 48 LED lampa na úpravu gélových nechtov 1 ks - popis produktu

LED/UV sušič nechtov Beurer MP 48 prináša rýchle a rovnomerné vytvrdnutie gélov s využitím pokročilej technológie LED UV lampy na nechty. Tento sušič nechtov je ideálny pre modeláciu umelých nechtov pomocou LED a UV gélov, čo vám umožní vytvárať nielen snové francúzske nechty, ale aj individuálny dizajn nechtov podľa vašej predstavy.S 18 výkonnými LED diódami poskytuje táto lampa vynikajúcu intenzitu svetla pre efektívne vytvrdzovanie gélov na nechtoch na rukách aj nohách. Funkcia časovača s možnosťami 30, 60 a 120 sekúnd umožňuje presné nastavenie času vytvrdzovania podľa potreby.Jedným z výrazných benefitov je reflexná základná doska, ktorá zaistí, že nechty budú tvrdnúť obzvlášť rýchlo a rovnomerne. Povrch sušiča je navyše necitlivý a ľahko udržiavateľný, čo zvyšuje jeho odolnosť a dlhodobú spoľahlivosť.Jednoduchá manipulácia, kompaktné prevedenie a displej napájania prispievajú k pohodlnému a užívateľsky prívetivému dizajnu. Lampa môže byť prevádzkovaná zo siete, čo zaisťuje konštantný a spoľahlivý výkon. S Beurer MP 48 UV/LED lampou na nechty si môžete vytvárať profesionálny nechtový design priamo v pohodlí domova.

Lampa na nechty, UV / LED lampa na nehty: pre modelovanie gélov na nehtoch, 3 rôzne nastavenia časovačov, (30, 60 a 120 sekúnd), jednoduché použitie, reflexná základná doska pre dokonalé výsledky, kompaktný design, indikátor napájania, necitlivý a čistý povrch, s 18 výkonnými LED diódami, napájanie z elektrickej siete, 100-240 V

BEURER MP 48, 1 ks, Modeláž nechtov pre ženy, Lampa BEURER MP 48 vám pomôže získať dokonale vyzerajúce nechty s minimálnou námahou. Vlastnosti: dokonale vytvrdí akýkoľvek lak na nechty zaistí dokonalý vzhľad laku a jeho dlhú výdrž jednoducho sa ovláda Použitie: Postupujte podľa návodu na použitie.

Dokonalá domáca manikúra UV/LED lampa na gélové nechty Beurer MP 48 vám ušetrí cestu do kozmetického štúdia a vy si doprajete profesionálnu manikúru u vás doma. Model je vybavený 18 výkonnými LED diódami. Lampa je vybavená časovačom, ktorý má 3 nastavenia - 30, 60 a 120 sekúnd.

UV sušička na nechty sa uplatňuje pri modeláži nechtov UV alebo LED gély.

Produkt BEURER MP 48 LED lampa na úpravu gélových nechtov 1 ks patrí do skupiny produktov LED lampy, patrí značke BEURER, veľkosť odpovedá označeniu 1 ks, v ponuke predajcu Alza.sk, MojaLekáreň.sk, AndreaShop.sk, Najlekaren.eu, Notino.sk, 4home.sk a je navrhnutý female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Stolové lampy, patrí značke BEURER, veľkosť odpovedá označeniu 1 ks, nájdete ho v e-shope Alza.sk, MojaLekáreň.sk, AndreaShop.sk, Najlekaren.eu, Notino.sk, 4home.sk a je navrhnutý female.

Produkt BEURER MP 48 LED lampa na úpravu gélových nechtov 1 ks je možné nájsť medzi produktmi v skupine UV lampy, vyrába ho značka BEURER, je vyrobený vo veľkosti 1 ks v ponuke e-shopu Alza.sk, MojaLekáreň.sk, AndreaShop.sk, Najlekaren.eu, Notino.sk, 4home.sk a je určený female.

Produkt BEURER MP 48 LED lampa na úpravu gélových nechtov 1 ks je označený EAN kódom 4211125571016.

BEURER MP 48 LED lampa na úpravu gélových nechtov 1 ks - parametre produktu

BEURER MP 48 LED lampa na úpravu gélových nechtov 1 ks - história ceny a dostupnosti

BEURER MP 48 LED lampa na úpravu gélových nechtov 1 ks - ďalšie zaujímavé produkty

BEURER MP 48 LED lampa na úpravu gélových nechtov 1 ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?