Hylo Eye Care HYLO DUAL zvlhčujúce očné kvapky 10 ml

Hylo Eye Care HYLO DUAL zvlhčujúce očné kvapky 10 ml

Hylo Eye Care HYLO DUAL zvlhčujúce očné kvapky 10 ml

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 12,35 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Hylo Eye Care HYLO DUAL zvlhčujúce očné kvapky 10 ml - popis produktu

Sterilný roztok bez konzervačných látok, ktorý:  zvlhčuje povrch oka pri syndróme suchého oka, stabilizuje slzný film, redukuje zápalové a alergické prejavy, akými sú svrbenie a pálenie v oku. Obsahuje 0,5 mg/ml hyaluronátu sodného, 20 mg/ml ectoinu, boritanový pufer a vodu. Vzájomné pôsobenie hyaluronátu sodného a ectoinu zaisťuje intenzívne zvlhčenie povrchu oka a ochranu pred nadmerným odparovaním sĺz prostredníctvom dlhodobo priľnavého slzného filmu. Zmiernené je aj podráždenie spôsobené vonkajším prostredím, ktoré môže viesť k prejavom precitlivenosti alebo pálenia a svrbenia, ktoré sa vyskytuje pri alergických reakciách.   HYLO DUAL® je obchodovaný od 1.4.2018 namiesto produktu HYLO®- PROTECT z dôvodu harmonizácie obchodného názvu tohto produktu v Európe.

Zvlhčujúce a upokojujúce kvapky do očí HYLO-DUAL 10 ml. Vám uľavia od nepríjemných pocitov spôsobených alergiou a neobsahujú konzervačné látky ani fosfáty.

Dvojaký účinok napomáha intenzívnemu zvlhčeniu rohovky a spojovky a zabraňuje nadmernému odparovaniu sĺz.

Zvlhčujúce očné kvapky pri suchých očiach s príznakmi zápalu a alergie.

Tento produkt nájdete v skupine Starostlivosť o oči, je v ponuke značky HYLO, Hylo Eye Care, Ursapharm, URSAPHARM Arzneimittel GmbH, v ponuke predajcu Najlekaren.eu, MojaLekáreň.sk, Benulekaren.sk, Alensa.sk, Pilulka.sk, Iliek.sk, Lieky24.sk.

Produkt Hylo Eye Care HYLO DUAL zvlhčujúce očné kvapky 10 ml patrí do skupiny produktov Sprej do nosa, vyrába ho značka HYLO, Hylo Eye Care, Ursapharm, URSAPHARM Arzneimittel GmbH, v ponuke predajcu Najlekaren.eu, MojaLekáreň.sk, Benulekaren.sk, Alensa.sk, Pilulka.sk, Iliek.sk, Lieky24.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Očné kvapky, vyrába ho značka HYLO, Hylo Eye Care, Ursapharm, URSAPHARM Arzneimittel GmbH, v ponuke predajcu Najlekaren.eu, MojaLekáreň.sk, Benulekaren.sk, Alensa.sk, Pilulka.sk, Iliek.sk, Lieky24.sk.

Produkt Hylo Eye Care HYLO DUAL zvlhčujúce očné kvapky 10 ml popisuje EAN kód 4031626711502.

Hylo Eye Care HYLO DUAL zvlhčujúce očné kvapky 10 ml - parametre produktu

Hylo Eye Care HYLO DUAL zvlhčujúce očné kvapky 10 ml - história ceny a dostupnosti

Hylo Eye Care HYLO DUAL zvlhčujúce očné kvapky 10 ml - ďalšie zaujímavé produkty

Hylo Eye Care HYLO DUAL zvlhčujúce očné kvapky 10 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?