Hylo Eye Care HYLO CARE zvlhčujúce očné kvapky 10 ml

Hylo Eye Care HYLO CARE zvlhčujúce očné kvapky 10 ml

Hylo Eye Care HYLO CARE zvlhčujúce očné kvapky 10 ml

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 11,20 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Hylo Eye Care HYLO CARE zvlhčujúce očné kvapky 10 ml - popis produktu

Charakteristika: HYLO-CARE® obsahuje hyaluronát sodný, prirodzenú substanciu, ktorá sa nachádza v oku, ale aj v iných častiach tela. Táto látka má zvláštne fyzikálne vlastnosti – na povrchu oka vytvára rovnomerný, stabilný a dlhodobo priľnavý film, ktorý odoláva odplaveniu. Tak zvlhčujúci efekt trvá veľmi dlhú dobu, pričom funkcie oka zostávajú úplne zachované. Preto je možné bez problémov používať HYLO-CARE® počas dňa, čo napríklad nie je možné pri očnej masti, ktorá svojou tuhšou konzistenciou vytvára clonu. Naviac HYLO-CARE® obsahuje dexpanthenol, ktorý patrí do veľkej skupiny B-vitamínov. Táto zložka prípravku pokrýva potrebu oka na intenzívnu regeneráciu a plnohodnotne podporuje zvlhčovacie schopnosti hyaluronátu sodného. Okrem toho má dexpanthenol vlastnosti, ktoré podporujú hojenie. To znamená, že malé poškodenia povrchu oka, vznikajúce pri nedostatku slzného filmu sa rýchlo zahoja, rovnako ako rany, ktoré sú nutným dôsledkom operačných zákrokov na oku. Tak HYLO-CARE® poskytuje oku nielen dostatočné zvlhčovanie, ale zároveň sa stará o dobrú regeneráciu rohovky a spojovky.

Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok môžu používať tehotné a kojace matky.

Použitie:  Počet denných dávok HYLO-CARE® je individuálny - záleží na osobnom úsudku, odporúčaní lekára alebo lekárnika. Obvykle se používa 3-krát denne 1 kvapka do spojovkového vaku každého oka. Pri intenzívnejších problémoch je možné HYLO-CARE® používať počas dňa aj častejšie. V prípade, že by ste mali HYLO-CARE®  používať častejšie (viac ako 10 krát denne), nechajte si vyšetriť oči svojím očným lekárom. HYLO-CARE® je vhodný pre dlhodobé používanie, napriek tomu by ste sa mali pri dlhotrvajúcich problémoch poradiť so svojím očným lekárom.

Po prvom otvorení spotrebujte do 6 mesiacov.

Zloženie: hyaluronát sodný (1mg/ml), dexpanthenol, citrátový pufer, sterilná voda

Očné kvapky sú vhodné pre zvlhčenie a podporu hojenia poškodeného povrchu oka. Prinášajú okamžitú upokojujúcu úľavu a dlhotrvajúci komfort. Vhodné aj pre nositeľov všetkých typov kontaktných šošoviek. Viac na adcc.sk

Obsahujú hyaluronát sodný, prirodzenú látku, ktorá sa vyskytuje v oku i v iných častiach tela

Tento produkt nájdete v skupine Starostlivosť o oči, je v ponuke značky HYLO, Hylo Eye Care, Ursapharm, URSAPHARM Arzneimittel GmbH, v ponuke predajcu Najlekaren.eu, Benulekaren.sk, Pilulka.sk, Alensa.sk, Iliek.sk, Lieky24.sk.

Produkt Hylo Eye Care HYLO CARE zvlhčujúce očné kvapky 10 ml patrí do skupiny produktov Očné kvapky, vyrába ho značka HYLO, Hylo Eye Care, Ursapharm, URSAPHARM Arzneimittel GmbH, v ponuke predajcu Najlekaren.eu, Benulekaren.sk, Pilulka.sk, Alensa.sk, Iliek.sk, Lieky24.sk.

Produkt Hylo Eye Care HYLO CARE zvlhčujúce očné kvapky 10 ml označuje EAN kód 4031626710673.

Hylo Eye Care HYLO CARE zvlhčujúce očné kvapky 10 ml - parametre produktu

Hylo Eye Care HYLO CARE zvlhčujúce očné kvapky 10 ml - história ceny a dostupnosti

Hylo Eye Care HYLO CARE zvlhčujúce očné kvapky 10 ml - ďalšie zaujímavé produkty

Hylo Eye Care HYLO CARE zvlhčujúce očné kvapky 10 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?