OCUflash blue očná roztoková instilácia, bez konzervantov 1x10 ml

OCUflash blue očná roztoková instilácia, bez konzervantov 1x10 ml

OCUflash blue očná roztoková instilácia, bez konzervantov 1x10 ml

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 4,89 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

OCUflash blue očná roztoková instilácia, bez konzervantov 1x10 ml - popis produktu

OCUflash blue je očná roztoková instilácia bez konzervačných látok a s prídavkom extraktu očianky lekárskej. Extrakt očianky lekárskej pôsobí protizápalovo, dezinfekčne a adstringentne (sťahujúco). Tieto charakteristické vlastnosti očianky lekárskej sa už dlhodobo využívajú na upokojenie očí, v prevencii a podpornej liečbe neinfekčných zápalov spojoviek a mihalníc. OCUflash blue sa používa ako výplachový roztok na odstránenie cudzorodých látok z oka a pri nepríjemných pocitoch v oku ako je pálenie, rezanie, svrbenie a pocit cudzieho telieska v oku. Môžu ho používať dospelí, mladiství a deti. Vzhľadom k bezpečnosti prípravku je možné ho podávať i novorodencom, dojčatám, tehotným ženám a dojčiacim matkám Určenie: na kvapkanie do očí, k výplachom očí alebo obkladom. Vhodný aj pre nositeľov  kontaktných šošoviek alebo pre osoby s citlivými očami. Použitie v praxi: - k výplachom oka po tonometrii a gonioskopii - k odstráneniu cudzích teliesok, prachu a chlórovanej vody - k odplaveniu zvyškov fluoresceínových roztokov - k vymývaniu hlienistých a hnisavých sekrétov - k výplachom očí po nosení kontaktných šošoviek - ako prvú pomoc po ľahkom poleptaní spojoviek a očí kyselinami alebo zásadami (vápnom, maltou) - ako podporný prostriedok hlavne pri neinfekčných zápaloch spojoviek, chronických zápaloch spojoviek - pri odstraňovaní kozmetických prípravkov z okolia očí (viečok, rias) Zloženie: Chlorid sodný 7 mg v 1 ml ,chlorid draselný,hexahydrát chloridu horečnatého,extrakt očianky lekárskej,polysorbát 80, borax,dihydrát edetanu disodného,hydroxid sodný,voda na injekciu.

OcuFlash blue očná roztoková instilácia 10 ml OCUflash blue je očná roztoková instilácia bez konzervačných látok a s prídavkom extraktu očianky lekárskej.

Ocuflash blue 1x10ml za výhodnú cenu a s rýchlym doručením až k vám domov.

Produkt OCUflash blue očná roztoková instilácia, bez konzervantov 1x10 ml je možné nájsť medzi produktmi v skupine Starostlivosť o oči, je v ponuke značky OcuFlash, Ocuflesh, SKINEXPERT BY DR. MAX, UNIMED PHARMA spol. s r.o., v ponuke predajcu MojaLekáreň.sk, Najlekaren.eu, Iliek.sk, Pilulka.sk, Benulekaren.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Dezinfekčné gély, patrí značke OcuFlash, Ocuflesh, SKINEXPERT BY DR. MAX, UNIMED PHARMA spol. s r.o., nájdete ho u predajcu MojaLekáreň.sk, Najlekaren.eu, Iliek.sk, Pilulka.sk, Benulekaren.sk.

Produkt OCUflash blue očná roztoková instilácia, bez konzervantov 1x10 ml patrí do skupiny produktov Očné kvapky, vyrába ho značka OcuFlash, Ocuflesh, SKINEXPERT BY DR. MAX, UNIMED PHARMA spol. s r.o., v ponuke predajcu MojaLekáreň.sk, Najlekaren.eu, Iliek.sk, Pilulka.sk, Benulekaren.sk.

Produkt OCUflash blue očná roztoková instilácia, bez konzervantov 1x10 ml má EAN kód 8588000227600.

OCUflash blue očná roztoková instilácia, bez konzervantov 1x10 ml - parametre produktu

OCUflash blue očná roztoková instilácia, bez konzervantov 1x10 ml - história ceny a dostupnosti

OCUflash blue očná roztoková instilácia, bez konzervantov 1x10 ml - ďalšie zaujímavé produkty

OCUflash blue očná roztoková instilácia, bez konzervantov 1x10 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?