Unimed Pharma Hypromeloza-P roztok na očnú instiláciu 10 ml

Unimed Pharma Hypromeloza-P roztok na očnú instiláciu 10 ml

Unimed Pharma Hypromeloza-P roztok na očnú instiláciu 10 ml

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 3,29 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Unimed Pharma Hypromeloza-P roztok na očnú instiláciu 10 ml - popis produktu

Indikácie: Hypromelóza - P sa používa pri rôznych stavoch vyžadujúcich si ochranný film na povrchu rohovky a spojovky. Pri syndróme suchého oka (keratoconjunctivitis sicca) napr. Sjogrenovom syndróme, pri malých poškriabaniach rohovky, po padnutí drobných teliesok do spojovkového vaku alebo po operáciách oka.Pomáha tiež k úľave od nepríjemných pocitov (štípanie, pálenie) doprevádzajúcich mierne podráždenia oka vetrom, prachom, cigaretovým dymom, znečisteným ovzduším, kontaktnými šošovkami atď. K zmierneniu očnej únavy spôsobenej dlhodobým čítaním, riadením motorových vozidiel, sledovaním obrazovky televízora alebo monitora počítača. Prípravok môžu používať dospelí, mladiství a deti.

Kontraindikácie: Prípravok sa nesmie používať pri precitlivenosti na jednotlivé zložky a pri súčasnom nosení mäkkých kontaktných šošoviek. Nesmie sa tiež používať v akútnej fáze poleptania oka až do úplného odstránenia leptavej látky zo spojovkového vaku a do odstránenia odumretého tkaniva.

Tehotenstvo a dojčenie: U prípravku vzhľadom na aplikačnú formu sa nepredpokladajú negatívne účinky na plod počas tehotenstva alebo na dieťa počas kojenia, pred použitím sa však poraďte s lekárom alebo lekárnikom.

Dávkovanie: Individuálne, zvyčajne 2-3 krát denne 1-2 kvapky do spojovkového vaku oka. Podľa potreby sa však môžu aplikovať 1-2 kvapky i každú hodinu. V prípade používania iných liekov do oka sa doporučuje medzi podaním aspoň 5min odstup.

Prípravok spotrebujte do 28 dní po prvom otvorení!

Upozornenie: Tesne po nakvapkaní prípravku sa môže objaviť neostré videnie, ktoré by mohlo sťažiť riadenie motorových vozidiel a obsluhu strojov. Doporučuje sa preto tieto činnosti vykonávať najskôr až za 20 minút po aplikácii prípravku. Súčasne s používaním prípravku nemožno nosiť mäkké kontaktné šošovky. Pred aplikáciou je potrebné si ich vybrať a opätovne nasadiť najskôr až za 30 minút po použití prípravku.

Očná roztoková instilácia - prípravok s ochranným epitelizačným, dezinfekčným a zvlhčujúcim účinkom s obsahom hypromelózy (5 mg v 1 ml roztoku).

Produkt Unimed Pharma Hypromeloza-P roztok na očnú instiláciu 10 ml patrí do skupiny produktov Ochranné pomôcky, vyrába ho značka Hypromeloza, SKINEXPERT BY DR. MAX, Unimed Pharma, Unimed Pharma s.r.o Slovensko, UNIMED PHARMA spol. s r.o., nájdete ho v e-shope Benulekaren.sk, Iliek.sk, Pilulka.sk, Lieky24.sk, Najlekaren.eu.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Starostlivosť o oči, je v ponuke značky Hypromeloza, SKINEXPERT BY DR. MAX, Unimed Pharma, Unimed Pharma s.r.o Slovensko, UNIMED PHARMA spol. s r.o., v ponuke predajcu Benulekaren.sk, Iliek.sk, Pilulka.sk, Lieky24.sk, Najlekaren.eu.

Produkt Unimed Pharma Hypromeloza-P roztok na očnú instiláciu 10 ml je možné nájsť medzi produktmi v skupine Očné kvapky, vyrába ho značka Hypromeloza, SKINEXPERT BY DR. MAX, Unimed Pharma, Unimed Pharma s.r.o Slovensko, UNIMED PHARMA spol. s r.o., v ponuke predajcu Benulekaren.sk, Iliek.sk, Pilulka.sk, Lieky24.sk, Najlekaren.eu.

Produkt Unimed Pharma Hypromeloza-P roztok na očnú instiláciu 10 ml označuje EAN kód 8588000227853.

Unimed Pharma Hypromeloza-P roztok na očnú instiláciu 10 ml - parametre produktu

Účinná látkahypromelóza
Množstvo účinnej látky v 1 dávke lieku5 mg / 1 ml
Lieková formaočná roztoková instilácia
Koľko dní Vám vydrží balenie30
KategóriaOchranné pomôcky, Starostlivosť o oči, Očné kvapky
ZnačkaHypromeloza, SKINEXPERT BY DR. MAX, Unimed Pharma, Unimed Pharma s.r.o Slovensko, UNIMED PHARMA spol. s r.o.
E-shopBenulekaren.sk, Iliek.sk, Pilulka.sk, Lieky24.sk, Najlekaren.eu
EAN8588000227853

Unimed Pharma Hypromeloza-P roztok na očnú instiláciu 10 ml - história ceny a dostupnosti

Unimed Pharma Hypromeloza-P roztok na očnú instiláciu 10 ml - ďalšie zaujímavé produkty

Unimed Pharma Hypromeloza-P roztok na očnú instiláciu 10 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?