Tru Virtu Money & Cards Beluga - Silver Arrow

Tru Virtu Money & Cards Beluga - Silver Arrow

Tru Virtu Money & Cards Beluga - Silver Arrow

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Tru Virtu Money & Cards Beluga - Silver Arrow - popis produktu

Peňaženka Tru Virtu Money & Cards Beluga - Silver Arrow:V exkluzívnej dvojkomorovej peňaženke z anodizovaného hliníka budú vaše kreditné karty v bezpečí. Ochráni ich totiž pred neautorizovaným skenovaním a demagnetizáciou, bankovky pred poškodením, napríklad vplyvom nepriaznivého počasia. Do peňaženky uschováte 4 embosované karty, 30 bankoviek a 3 mince alebo žetóny. Peňaženka sa veľmi ľahko otvára pomocou tlačidiel pre každú komoru a výklopným mechanizmom. Chráňte svoje financie kdekoľvek, obzvlášť na cestách. Z desiatich veselých farebných odtieňov si každý vyberie tú pravú.Kľúčové vlastnostiElegantná a dômyselná peňaženkaDve nezávislé komoryZ plastu a anodizovaného hliníkaOchráni kreditné karty pred neautorizovaným zneužitímKapacita - 4 embosované karty + 30 bankoviek a 3 minceChráni tiež pred poškodením a nepriazňou počasiaJednoduché otváranie výklopným mechanizmomRozmery:10,7 × 9,3 × 2,2 cmHmotnosť:92 g

Produkt Tru Virtu Money & Cards Beluga - Silver Arrow patrí do skupiny produktov Puzdrá na karty, je v ponuke značky Tru Virtu.

Produkt Tru Virtu Money & Cards Beluga - Silver Arrow je označený EAN kódom 4260050227741.

Tru Virtu Money & Cards Beluga - Silver Arrow - parametre produktu

Tru Virtu Money & Cards Beluga - Silver Arrow - história ceny a dostupnosti

Tru Virtu Money & Cards Beluga - Silver Arrow - ďalšie zaujímavé produkty

Tru Virtu Money & Cards Beluga - Silver Arrow - ako nakúpiť najvýhodnejšie?