Sencor Airlock100 prísluš. klimatizácie

Sencor Airlock100 prísluš. klimatizácie

Sencor Airlock100 prísluš. klimatizácie

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 22,93 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sencor Airlock100 prísluš. klimatizácie - popis produktu

Tesnenie okien pre mobilné klimatizácie TROTEC Tesnenie do okien univerzálne:Toto tesnenie je dokonalé riešenie pre väčšinu okien aj mobilných klimatizácií. Naozaj jednoduchá a rýchla inštalácia je zaručená. Užívateľov určite poteší skutočnosť, že tesnenie vám umožní bezproblémové zatváranie okna a navyše zaručí, že malý hmyz ani komáre sa k vám domov nedostanú. Kľúčové vlastnosti univerzálneho tesnenia do okien MO775370Zabraňuje prenikaniu teplého vzduchuDokonalé riešenie pre väčšinu okien a mobilných klimatizáciíJednoduchá a rýchla inštaláciaUmožňuje zatvorenie oknaNežiaduci hmyz ani komáre sa nedostanú dnu

Sencor Airlock100 prísluš. klimatizácie Príslušenstvo ku klimatizácii, zabraňuje chladnému vzduchu z miestnosti uniknúť von oknom, zabraňuje vniku teplého vzduchu z exterieru smerom dnu, chráni pred vlietnutím dotieraveho hmyzuPríslušenstvo ku klimatizácii, zabraňuje chladnému vzduchu z miestnosti uniknúť von oknom, zabraňuje vniku teplého vzduchu z exterieru smerom dnu, chráni pred vlietnutím dotieraveho hmyzu.

Produkt Sencor Airlock100 prísluš. klimatizácie patrí do skupiny produktov Vône do klimatizácie, patrí pod značku Sencor, TROTEC, nájdete ho v e-shope AndreaShop.sk, Planeo.sk, Pilulka.sk.

Produkt Sencor Airlock100 prísluš. klimatizácie popisuje EAN kód 4052138000212.

Sencor Airlock100 prísluš. klimatizácie - parametre produktu

Sencor Airlock100 prísluš. klimatizácie - história ceny a dostupnosti

Sencor Airlock100 prísluš. klimatizácie - ďalšie zaujímavé produkty

Sencor Airlock100 prísluš. klimatizácie - ako nakúpiť najvýhodnejšie?