topnatur POHANKOVÝ NÁPOJ sušený nápoj v prášku 1x350 g

topnatur POHANKOVÝ NÁPOJ sušený nápoj v prášku 1x350 g - popis produktu

Charakteristika: Pohánka prispieva k normálnej funkcii dýchacieho a kardiovaskulárneho systému. Obsahuje inulín, neobsahuje lepok a laktózu. Je lahodnej chuti a vône. 

Nepoužívajte: U detí do 3 rokov.Pri alergii na zložky produktu. Ako náhradu pestrej stravy.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte so svojím lekárom alebo lekárnikom.

Použitie: rozmiešajte 25g zmesi (2 kopcovité polievkové lyžice) v malom množstve teplej vody na kašičku a doplňte do 250ml. Dodržujte doporučené dávkovanie!

Zloženie: dextróza, kokosový tuk, sušený glukózový sirup, pohánková múka (17 %), inulín, emulgátor: E472e (rastlinný pôvod), stabilizátor: fosforečnan draselný

Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl. Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Topnatur Nápoj pohánkový instantný natural 350 g Pohánkový nápoj obsahuje špeciálne upravenú pohánkovú múku, ktorá zaisťuje ešte lepšie využitie všetkých prospešných látok z pohánky ľudským organizmom. pohánka prispieva k normálnej funkcii dýchacieho a kardiovaskulárneho systému s obsahom inulínu. vďaka svojmu zloženiu je prirodzene bezlepkový a bezlaktózový. lahodná chuť a vôňa. obsahuje aminokyseliny a kvalitné rastlinné bielkoviny, a možno ho použiť ako hodnotnú alternatívu živočíšnych mliek. Zloženie: glukózový sirup, čiastočne hydrogenovaný tuk, pohánková múka (17%), inulín, protihrudkujúca látka oxid kremičitý, emulgátor: estery mastných kyselín, stabilizátor fosforečnan draselný. Pohánkový nápoj obsahuje špeciálne upravenú pohánkovú múku, ktorá zaisťuje ešte lepšie využitie všetkých prospešných látok z pohánky ľudským organizmom.

Pohánkový nápoj je sušný nápoj v prášku, 100% prírodný výrobok určený pre zvláštnu výživu.

  • bezlaktózový, bezlepkový,
  • rastlinný produkt, s vysokým obsahom vlákniny,
  • s obsahom rutínu, s obsahom inulínu,
  • používa sa ako bežná náhrada živočíšneho mlieka.

Zloženie: glukózový sirup, čiastočne hydrogénovaný tuk, pohánková múka 17 %, inulín, emulgátor: estery mastných kyselín, stabilizátor fosforečnan draselný.

Instantný nápoj z pohánkovej múky sa vyznačuje jemnou chuťou. Vhodný k priamej konzumácii, zalievaniu cereálnych raňajok, príprave pokrmov a koktailov. Ľahká a rýchla príprava. Neobsahuje laktózu ani lepok.

Pohánkový nápoj je nutrične veľmi bohatý na aminokyseliny a kvalitné rastlinné bielkoviny. Možno ho použiť ako hodnotnú alternatívu živočíšnych mliek.

Začnite deň lahodnou chuťou a vôňou s prirodzene bezlepkovým a bezlaktózovým nápojom, ktorý využíva všetkých prospešných látok z pohánky.

Tento produkt nájdete v skupine Výživové doplnky, patrí značke Topnatur, TOPNATUR s.r.o., nájdete ho u predajcu Grizly.sk, Benulekaren.sk, MojaLekáreň.sk, Pilulka.sk, CountryLife.sk, Najlekaren.eu a je určený unisex.

Produkt topnatur POHANKOVÝ NÁPOJ sušený nápoj v prášku 1x350 g patrí do skupiny produktov Doplnky výživy, je v ponuke značky Topnatur, TOPNATUR s.r.o. v ponuke e-shopu Grizly.sk, Benulekaren.sk, MojaLekáreň.sk, Pilulka.sk, CountryLife.sk, Najlekaren.eu a je prispôsobený unisex.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Doplnky stravy, patrí značke Topnatur, TOPNATUR s.r.o., nájdete ho v e-shope Grizly.sk, Benulekaren.sk, MojaLekáreň.sk, Pilulka.sk, CountryLife.sk, Najlekaren.eu a je dizajnovaný unisex.

Produkt topnatur POHANKOVÝ NÁPOJ sušený nápoj v prášku 1x350 g má EAN kód 8594028192400.

topnatur POHANKOVÝ NÁPOJ sušený nápoj v prášku 1x350 g - parametre produktu

topnatur POHANKOVÝ NÁPOJ sušený nápoj v prášku 1x350 g - história ceny a dostupnosti

topnatur POHANKOVÝ NÁPOJ sušený nápoj v prášku 1x350 g - ďalšie zaujímavé produkty

topnatur POHANKOVÝ NÁPOJ sušený nápoj v prášku 1x350 g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?