TOMMEE TIPPEE - Elektrický parný sterilizátor fliaš

TOMMEE TIPPEE - Elektrický parný sterilizátor fliaš

TOMMEE TIPPEE - Elektrický parný sterilizátor fliaš

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 54,88 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

TOMMEE TIPPEE - Elektrický parný sterilizátor fliaš - popis produktu

Sterilizátor fliaš Tommee Tippee Sterilizátor Advanced: Uľahčite si prácu pri starostlivosti o bábätko so sterilizátorom Tommee Tippee. Tento elektrický parný sterilizátor sa behom pár minút postará o absolútne čisté dojčenské fľaše, cumlíky a ďalšie príslušenstvo, ktoré inak pravidelne musíte vyvárať. Nový pomocník extra rýchlo pracuje a počas sterilizácie zničí 99,9 % baktérií. Zmestí sa do neho až 6 fliaš s príslušenstvom a ak je uzavretý, fľaše v ňom vydržia sterilné až 24 hodín. Sterilizátor Tomme Tippee Advanced si vás svojimi výsledkami hneď získa a určite u vás doma odvedie veľký kus práce. Kľúčové vlastnosti parného sterilizátora Tommee Tippee AdvancedElektrický sterilizátor vám uľahčí prácu pri starostlivosti o bábätkoSterilizátor behom 5 minút dokonale vyčistí fľaše, cumlíky a ďalšie príslušenstvoKapacita sterilizátora Tommee Tippee je 6 fliaš s príslušenstvomPrístroj pracuje veľmi účinne – zničí až 99,9 % baktériíV uzavretom sterilizátore vydržia fľaše sterilné až 24 hodínSterilizátor Advanced neobsahuje BPABalenie obsahuje:Elektrický sterilizátor s vyberateľným stojanom, silikónový cumlík Tommee Tippee 0 – 6 mesiacov, kliešte na cumlíky

Tommee Tippee Supersteam, 1 ks, Sterilizátory fliaš a cumlíkov pre deti, Ako získať absolútnu istotu, že fľaštičky a cumlíky pre vaše dieťatko sú naozaj hygienicky čisté? Odpoveďou je sterilizátor fliaš a cumlíkov Tommee Tippee Supersteam . Funguje na princípe pôsobenia vysokej teploty, čo je spoľahlivý a rokmi preverený spôsob, na ktorý rodičia nedajú dopustiť. Vlastnosti: funkcia automatického vypnutia jednoduché ovládanie rýchly – sterilizuje do pár minút účinný – spotrebuje malé množstvo vody priestorný sterilizuje všetky typy dojčenských fliaš a príslušenstva Obsah sady: 0-6 m cumlík 1 ks Použitie: Vložte fľaše a cumlíky do sterilizátora. Do určeného miesta sterilizátora vlejte vodu a zapnite. Po ukončení cyklu sterilizácie sa samočinne vypne. Sterilizované veci vyberte pomocou klieští. Sterilizátor je nutné raz za čas odvápniť.

Elektrický sterilizátor Tommee Tippee Advanced je určený pre rýchlu a pohodlnú sterilizáciu dojčenských fliaš a ich príslušenstva. Sterilizátor je možné použiť aj pre sterilizáciu ďalších výrobkov, ktoré sa bežne môžu vyvárať. Sterilizátor má kapacitu 6 fľaštičiek s príslušenstvom. Sterilizácia je extra rýchla (5 minút) a zároveň maximálne účinná, počas sterilizácie je zničených 99% baktérií. V uzavretom sterilizátore fľaše vydržia sterilné až 24 hodín. Balenie obsahuje elektrický sterilizátor s vyberateľným stojanom, silikónové cumlík Tommee Tippee 0-6m a kliešte na cumlíky. Neobsahuje BPA.

Produkt TOMMEE TIPPEE - Elektrický parný sterilizátor fliaš patrí do skupiny produktov Ohrievače dojčenských fliaš, je v ponuke značky Tommee Tippee vo veľkosti 1 ks, nájdete ho u predajcu Alza.sk, Notino.sk a je vhodný unisex.

Produkt TOMMEE TIPPEE - Elektrický parný sterilizátor fliaš je označený EAN kódom 5010415232366.

TOMMEE TIPPEE - Elektrický parný sterilizátor fliaš - parametre produktu

TOMMEE TIPPEE - Elektrický parný sterilizátor fliaš - história ceny a dostupnosti

TOMMEE TIPPEE - Elektrický parný sterilizátor fliaš - ďalšie zaujímavé produkty

TOMMEE TIPPEE - Elektrický parný sterilizátor fliaš - ako nakúpiť najvýhodnejšie?