TOMMEE TIPPEE Ohřívač kojeneckých lahví Easi-Warm, Doprava zadarmo

TOMMEE TIPPEE Ohřívač kojeneckých lahví Easi-Warm, Doprava zadarmo

TOMMEE TIPPEE Ohřívač kojeneckých lahví Easi-Warm, Doprava zadarmo

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 34,32 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

TOMMEE TIPPEE Ohřívač kojeneckých lahví Easi-Warm, Doprava zadarmo - popis produktu

Ohrievač fliaš Tomme Tippee Easi-Warm: Uľahčite si prácu pri starostlivosti o bábätko s ohrievačom fliaš Tommee Tippee Easi-Warm. Tento pomocník vám ľahko a rýchlo ohreje ako naplnené dojčenské fľaštičky, tak aj poháre s príkrmami. Mlieko aj jedlo prístroj ohreje na požadovanú teplotu tela, bez toho aby došlo k jeho prehriatiu vo vysokej teplote. Vďaka tomu si príkrmy zachovajú vitamíny. Na ohrievači si môžete tiež vybrať jednu z dvoch možností ohrevu s ohľadom na to, či teplota mlieka či príkrmu je izbová alebo znížená z chladničky. Skvelou vychytávkou je, že prístroj dokáže udržiavať požadovanú teplotu tak dlho, ako vy potrebujete. Len za 4 minúty ohrejete 150 ml mlieka z izbovej teploty na teplotu tela a môžete fľaštičku servírovať. Ohrievač fliaš Tommee Tippee Easi-Warm je vhodný pre väčšinu dojčenských fľaštičiek a jeho ohrev je vhodný pre deti od narodenia. Kľúčové vlastnosti ohrievača fliaš Tommee Tippee Easi-WarmS ohrievačom ľahko a rýchlo ohrejete dojčenské fľaštičky aj príkrmyPrístroj ohreje mlieko alebo jedlo na požadovanú teplotu tela bez prehriatiaVďaka dosiahnutiu teploty tela bez prehriatia si príkrmy zachovajú dôležité vitamínyNa ohrievači Tommee Tippee sú dve možnosti ohrevu s ohľadom na pôvodnú teplotu jedla či mliekaPrístroj udržuje požadovanú teplotu tak dlho, ako potrebujeteOhrievač Easi-Warm je vhodný pre väčšinu dojčenských fliaš

Biela ohrievačka Easi-Warm je určená pre ohrev obsahu dojčenských fliaš. Neohrieva na príliš vysokú teplotu, mlieko aj príkrmy si tak zachovajú maximum vitamínov.

Prednosti:

  • vhodná pre väčšinu dojčenských fliaš

Funkčnosť:

  • 2 varianty nastavenia
  • doba ohrevu cca 4 min pri ohrievaní 150 ml mlieka
  • ohrievačka udržuje teplotu tekutiny či príkrmu po nastavenú dobu
  • možnosť voľby ohrievania vzhľadom na počiatočnú teplotu mlieka či príkrmu

Zaistite si pomocníka pri ohreve detských fliaš!

Vhodné pre deti od narodenia Materiál: plast

Tommee Tippee Easi-Warm, 1 ks, Ohrievač mlieka pre deti, Každý, kto má doma malé dieťa, dobre vie, aký je čas vzácny. Ohrievač fliaš Tommee Tippee Easi-Warm vám pomôže mlieko ohriať raz-dva a udrží ho v optimálnej teplote. Zabudnite na pripálené mlieko a neustále státie pri sporáku, s ohrievačom fliaš táto starosť odpadne. Vlastnosti: rýchlo a rovnomerne ohrieva mlieko a jedlo udržuje teplotu mlieka/jedla hodí sa pre väčšinu typov fliaš jednoduché ovládanie

Kvalitný TOMMEE TIPPEE Ohřívač kojeneckých lahví Easi-Warm, Doprava zadarmo za 49.31 €.

Tento produkt nájdete v skupine Ohrievače dojčenských fliaš, je v ponuke značky Tommee Tippee, TOMMEETIPPEE vo veľkosti 1 ks, nájdete ho u predajcu 4kids.sk, Alza.sk, Notino.sk a je vhodný unisex.

Produkt TOMMEE TIPPEE Ohřívač kojeneckých lahví Easi-Warm, Doprava zadarmo označuje EAN kód 5010415232373.

TOMMEE TIPPEE Ohřívač kojeneckých lahví Easi-Warm, Doprava zadarmo - parametre produktu

TOMMEE TIPPEE Ohřívač kojeneckých lahví Easi-Warm, Doprava zadarmo - história ceny a dostupnosti

TOMMEE TIPPEE Ohřívač kojeneckých lahví Easi-Warm, Doprava zadarmo - súvisiace články v blogu

Ako ušetriť elektrickú energiu?

Spotreba elektrickej energie predstavuje podstatnú nákladovú položku v rodinnom rozpočte.

TOMMEE TIPPEE Ohřívač kojeneckých lahví Easi-Warm, Doprava zadarmo - ďalšie zaujímavé produkty

TOMMEE TIPPEE Ohřívač kojeneckých lahví Easi-Warm, Doprava zadarmo - ako nakúpiť najvýhodnejšie?