TickLess Human - Ultrazvukový odpudzovač kliešťov - oranžový

TickLess Human - Ultrazvukový odpudzovač kliešťov - oranžový

TickLess Human - Ultrazvukový odpudzovač kliešťov - oranžový

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

TickLess Human - Ultrazvukový odpudzovač kliešťov - oranžový - popis produktu

Chcete konečne zažiť výlety a pobyty v prírode s tým, že si domov neprinesiete plno kliešťov? Riešením je toto malé elektronické zariadenie-ultrazvukový repelent. Je ideálnou ochranou proti kliešťom pri aktivitách ako sú prechádzky, piknik alebo kempovanie. Je ekologické a bez kontraindikácií. Ultrazvukový repelent TickLess Human je netoxický a nevylučuje žiadne chemické látky alebo zápach. Funguje na princípe vysielania ultrazvukových impulzov, ktoré sú neškodné a nepostrehnuteľné ľuďmi i zvieratami. Ruší však kliešte a zabraňuje im napadnúť osoby, ktoré tento repelent používajú. Zmeny poľnohospodárskych postupov a globálne otepľovanie spôsobili zvýšenie počtu kliešťov, čo znamená, že stále viac osôb je vystavených riziku, aj v mestskom prostredí. Vďaka ultrazvukovému repelentu TickLess je možné zabrániť infekciám boreliózy, meningitídy alebo encefalitídy, ktoré sa prenášajú v mnohých častiach sveta práve kliešťami. Účinnosť zariadenia TickLess potvrdzujú certifikáty kvality a technológie, ako sú CE a TÜV . Ultrazvukový repelent TickLess Human je potreba pripnúť na oblečenie pomocou príslušného klipu alebo prevlečením šnúrky cez otvor. Má dosah približne 3 metre a využíva Li-Ion batériu, ktorá má životnosť 12 mesiacov nepretržitého používania. V závislosti od frekvencie používania repelentu & nbsp; môže výdrž batérie dosiahnuť 2-3 rokov. TickLess Human je možné zapnúť a vypnúť podľa potreby. Bez chemických látok Úplne netoxické, neuvoľňuje žiadne chemické látky a je bez zápachu. Vydáva ultrazvukové impulzy, ktoré odpudzujú kliešte, ale ktoré sú nepostrehnuteľné a zdraviu neškodné pre osoby a zvieratá. Ochrana až na 12 mesiacov Vstavaná Li-Ion batéria zabezpečí ultrazvukové impulzy na 10-12 mesiacov nepretržitého užívania. Prevádzkový rozsah 3 metre TickLess Human vás chráni v okruhu 3 metrov Vodotesný (IP13) Vlhkosť nepoškodí prístroj (IP13), ale repelent nie je vodeodolný! - je potrebné sa vyhnúť priamemu kontaktu s vodou (v tomto prípade je potreba zariadenie starostlivo vysušiť, aby sa zabránilo škodám) Ovládacie tlačidlo batérie Pri stlačení tlačidla ovládania daného zariadenia sa rozbliká červená LED dióda indikujúca, že prístroj pracuje. Funkcia automatického vypnutia Po 8 hodinách sa prístroj automaticky vypne.

Odpudzovač hmyzu TickLess Human - Ultrazvukový odpudzovač kliešťov - oranžový:O ochranu proti kliešťom na turistike, prechádzkach či v záhrade sa postará odpudzovač Tickless Human orange. Stačí si odpudzovač jednoducho pripevniť na odev. Odpudzovač je maximálne šetrný k životnému prostrediu, neobsahuje chemické látky ani vône. Odpudzovač Tickless Human orange vydáva ultrazvukové pulzy, ktoré odpudzujú kliešte od človeka a narúšajú ich orientáciu. Ultrazvukové pulzy odpudzovača sú pre človeka, psov a voľne žijúce zvieratá úplne nepostrehnuteľné. Odpudzovač je účinný približne do vzdialenosti 3 m. Stlačením tlačidla sa prístroj zapne, či podľa potreby vypne spolu so svetelným signálom kontrolky. Automaticky sa prístroj vypne po 8 hodinách.Kľúčové vlastnosti odpudzovača Tickless Human orangeOdpudzovač s preventívnymi účinkami proti kliešťom v dosahu 3 mOdpudzovač Tickless Human orange stačí pripevniť na odevJe šetrný k životnému prostrediu, neobsahuje chemické látky a vôneVydáva ultrazvukové pulzyUltrazvukové pulzy sú pre človeka nepostrehnuteľné a neškodnéTlačidlo na zapnutie a vypnutie a svetelná kontrolkaAutomatické vypnutie odpudzovača Tickless Human orange po 8 hodináchDĺžka účinnosti:Životnosť odpudzovača v bežných podmienkach je 3 000 hodín.Spôsob použitia:Prístroj sa aktivuje odstránením karty, vstavaná lítiová batéria zabezpečuje činnosť odpudzovača. Po zapnutí tlačidla sa prístroj zapne a svetelná kontrolka štyrikrát zabliká zeleným svetlom. Pri opätovnom stlačením tlačidla sa prístroj vypne, čo kontrolka signalizuje jedným dlhým svietením červeného svetla. Po zapnutí bude kontrolka každých 5 minút blikať. Po 8 hodinách sa prístroj automaticky vypne. Prístroj je odolný proti vlhkosti (IP31), ale nie je úplne vodoodolný, preto po namočení je nutné odpudzovač vysušiť.Testovanie:Technológia Tickless prešla dôkladným testovaním a jej účinky boli dokázané v roku 2012 klinickými štúdiami Vysokej školy veterinárnej, univerzity Camerino, Taliansko.

Tento produkt nájdete v skupine Odpudzovače hmyzu, vyrába ho značka Tickless, nájdete ho v e-shope Benulekaren.sk, Alza.sk.

Produkt TickLess Human - Ultrazvukový odpudzovač kliešťov - oranžový popisuje EAN kód 5999566450037.

TickLess Human - Ultrazvukový odpudzovač kliešťov - oranžový - parametre produktu

TickLess Human - Ultrazvukový odpudzovač kliešťov - oranžový - história ceny a dostupnosti

TickLess Human - Ultrazvukový odpudzovač kliešťov - oranžový - ďalšie zaujímavé produkty

TickLess Human - Ultrazvukový odpudzovač kliešťov - oranžový - ako nakúpiť najvýhodnejšie?