Kinekus Strúhadlo na cestoviny HANDY

Kinekus Strúhadlo na cestoviny HANDY - popis produktu

Strúhadlo TESCOMA Strúhadlo na cestoviny HANDY:Uľahčite si prípravu domácich gnocchi, halušiek či závariek s praktickým strúhadlom TESCOMA HANDY. Vynikajúci pomocník do kuchyne ponúkne 3 sitá s rôznou hrubosťou a pretláčaciu lopatku pre ľahkú manipuláciu s cestom. Strúhadlo je vyrobené z prvotriedneho odolného plastu a je tak vhodné aj do umývačky riadu. Strúhadlo dopĺňajú praktické zarážky, vďaka ktorým ho jednoducho umiestnite aj na hrniec či kastról s priemerom20 – 26 cm. Stabilitu zaisťuje pogumovaná spodná strana strúhadla. Spolu so strúhadlom TESCOMA HANDY obdržíte aj perfektnú kolekciu receptov na gnochci, halušky či závarky do polievok, a to vrátane bezlepkových variantov.Kľúčové vlastnosti strúhadla TESCOMA HANDYUrčené na strúhanie cestovínTri sitá s rôznou hrubosťouZarážky na pevné umiestnenie na nádoby (do priemeru 26 cm)Vyrobené z prvotriedneho plastuVhodné do umývačky riaduPogumovaný povrch pre zabezpečenie stabilitySúčasťou balenia je kolekcia receptovRozmery 30 × 12 × 5 cm

Vynikajúce na ľahkú a rýchlu prípravu cestovinových nokov, halušiek a závariek do polievky. Strúhadlo s 3 sitami a pretláčacou lopatkou je vhodné pre nádoby s priemerom 20 - 26 cm. Vyrobené z prvotriedneho odolného plastu, vhodné do umývačky, perfektne skladné. Návod na použitie s receptami na cestoviny vrátane bezlepkových receptov je súčasťou balenia. 3 roky záruka.

STRÚHADLO NA CESTOVINY - HANDY KRÁJAČ PLÁTKOV - STRÚHADLO NA CESTOVINY - HANDY

Produkt Kinekus Strúhadlo na cestoviny HANDY patrí do skupiny produktov Ručné náradie, je v ponuke značky Handy, Kinekus, Tescoma, je vyrobený vo veľkosti 37.5/18/4.7, farebný variant je krémová v ponuke e-shopu Alza.sk, Tescoma.sk, AndreaShop.sk, Kinekus.sk, Profikuchar.sk.

Produkt Kinekus Strúhadlo na cestoviny HANDY popisuje EAN kód 8595028484632.

Kinekus Strúhadlo na cestoviny HANDY - parametre produktu

Kinekus Strúhadlo na cestoviny HANDY - história ceny a dostupnosti

Kinekus Strúhadlo na cestoviny HANDY - ďalšie zaujímavé produkty

Kinekus Strúhadlo na cestoviny HANDY - ako nakúpiť najvýhodnejšie?