Tescoma strúhadlo julienne HANDY

Tescoma strúhadlo julienne HANDY

Tescoma strúhadlo julienne HANDY

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 18,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Tescoma strúhadlo julienne HANDY - popis produktu

Strúhadlo TESCOMA Strúhadlo julienne HANDY:Precízne ručné strúhadlo Tescoma sa hodí do každej kuchyne. Prídu vám vhod jeho praktické rozmery a jednoduchá obsluha. Multifunkčné strúhadlo Tescoma bude vaším obľúbeným pomocníkom pre svoju všestrannosť. Na strúhadlo výrobca zvolil kvalitné materiály, nerezové a plastové časti tak vydržia dlhú dobu. Dopĺňa ho biela farba. Hlavné vlastnosti strúhadla TESCOMA Strúhadlo julienne HANDY Kvalitný ručný typ strúhadla Tescoma je skvelý na prípravu lahodných jedál Multifunkčné strúhadlo Tescoma vie spracovať takmer každú potravinu Je vybavené jedným typom strúhania Súčasťou je tiež zásobník Jednotlivé časti ľahko umyjete v umývačke riadu Nerezové a plastové strúhadlo vyniká možnosťou dlhodobého používania Podčiarkuje ho biela farba Obsluha strúhadla vyniká svojou jednoduchosťou Strúhadlo Tescoma je pohodlné na údržbu, čo vám ušetrí množstvo času. Umytie jednotlivých častí zariadi umývačka riadu, nebudete sa tak musieť zdržovať ručným umývaním. Strúhadlo Tescoma vám bude neoceniteľným spoločníkom pri chystaní zdravých a čerstvých šalátov. Komfortné a rýchle spracovanie potravín Praktické strúhadlo Tescoma je výborné na prípravu surovín na varenie. Je vybavené jedným typom strúhania. K strúhadlu patrí aj zásobník, ktorý obstará zachytenie potravín počas strúhania a zabráni vzniku neporiadku v kuchyni. Struhák Tescoma by nemal chýbať žiadnemu milovníkovi zdravého varenia.

Strúhadlo na prípravu prúžkov julienne z mrkvy, zeleru, bielej reďkovky, zemiakov a pod., s ostrou nerezovou čepeľou a protišmykovou úpravou. 3 roky záruka.

Produkt Tescoma strúhadlo julienne HANDY má EAN kód 8595028452495.

Tescoma strúhadlo julienne HANDY - parametre produktu

Tescoma strúhadlo julienne HANDY - video produktu

Tescoma strúhadlo julienne HANDY - história ceny a dostupnosti

Tescoma strúhadlo julienne HANDY - ďalšie zaujímavé produkty

Tescoma strúhadlo julienne HANDY - ako nakúpiť najvýhodnejšie?