TESCOMA - Šálka na espresso ALL FIT ONE, Slim

TESCOMA - Šálka na espresso ALL FIT ONE, Slim

TESCOMA - Šálka na espresso ALL FIT ONE, Slim

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

TESCOMA - Šálka na espresso ALL FIT ONE, Slim - popis produktu

Šálka TESCOMA - Šálka na espresso ALL FIT ONE, Slim:Skvelá káva, čaj či iný teplý nápoj vás iste poteší vo chvíľach zaslúženého odpočinku. Voľba správnej šálky je nesmierne dôležitým prvkom, lebo dotvára zážitok z pitia týchto nápojov. Espresso šálka Tescoma s objemom 60 ml zaujme na prvý pohľad. Jej guľatý tvar si rýchle obľúbite a bude sa vám z nej dobre piť. Šálka Tescoma udrží nápoj dlho teplý, lebo je vyrobená z robustného a odolného porcelánu. Je vhodná aj do mikrovlnnej rúry. V pohode zvládne aj umývanie v umývačke riadu. Jej biela farba umocňuje finálny vzhľad. Každá táto espresso šálka vám poslúži, keď si s priateľmi budete vychutnávať obľúbený nápoj. Významné funkcie šálky TESCOMA - Šálka na espresso ALL FIT ONE, Slim Vychutnajte si obľúbený nápoj zo šálky Tescoma s objemom 60 ml Na výrobu tohto produktu sa používa robustný a odolný porcelán, v ktorom zostane nápoj dlhšiu dobu teplý Guľatý tvar sa dokonale drží v ruke Ohrev v mikrovlnnej rúre je možný Umývačka na riad výrobku neublíži V balení sa nachádza jedna šálka Elegantná biela farba sa podieľa na celkovom dizajne

Používajte s univerzálnou podšálkou ALL FIT ONE. Vyrobená z prvotriedneho porcelánu, vhodná do umývačky. 5 rokov záruka.

Produkt TESCOMA - Šálka na espresso ALL FIT ONE, Slim je označený EAN kódom 8595028487961.

TESCOMA - Šálka na espresso ALL FIT ONE, Slim - parametre produktu

TESCOMA - Šálka na espresso ALL FIT ONE, Slim - video produktu

TESCOMA - Šálka na espresso ALL FIT ONE, Slim - história ceny a dostupnosti

TESCOMA - Šálka na espresso ALL FIT ONE, Slim - ďalšie zaujímavé produkty

TESCOMA - Šálka na espresso ALL FIT ONE, Slim - ako nakúpiť najvýhodnejšie?