TESCOMA Odkvapkávač na riad s podnosom, plastový, 49x29cm CLEAN KIT

TESCOMA Odkvapkávač na riad s podnosom, plastový, 49x29cm CLEAN KIT - popis produktu

Odkvapkávač na riad TESCOMA Odkvapkávač s podnosom CLEAN KIT, biely: Odkvapkávač z prvotriedneho plastu je určený na kuchynský riad. Biely Tescoma CLEAN KIT disponuje samostatným odnímateľným podnosom na zachytávanie vysušenej vody, variabilnými zásobníkmi na taniere a príbory a je vhodný aj na veľké servírovacie taniere. Variabilný odkvapkávač na kuchynský riad CLEAN KIT sa ľahko udržuje, môžete ho bez obáv vkladať do umývačky riadu. Na výrobok je poskytovaná 3-ročná záruka. Kľúčové vlastnosti odkvapkávača na riad s podnosom Tescoma CLEAN KIT, bielyZ prvotriedneho plastu a v praktických rozmerochTescoma CLEAN KIT je variabilný a pojme aj veľké servírovacie taniereSo zásobníkom na 4 alebo 12 tanierov a na príboryCLEAN KIT má samostatný podnos na odkvapkávanieOdkvapkávač od Tescomy je vyrobený z kvalitného plastuV neutrálnej bielej farbeVhodný do umývačky riaduMateriál: plastRozmery: 49 × 29 × 12 cmHmotnosť:810 gFarba: biela

Vynikajúci plastový odkvapkávač na odkladanie a sušenie tanierov, hrnčekov, kuchynského riadu, príborov, kuchynských nožov apod., vhodné aj pre hlboké a veľké servírovacie taniere ( až ¤ 30 cm ).

  • Vybavený samostatným podonosom na odkvapkávanie
  • S variabilným zásobníkom pre 4 alebo 12 tanierov a zásobníkom pre bezpečné odkladanie nožov, príborov a kuchynského riadu
  • Vyrobený z prvotriedneho odolného plastu
  • Na čistenie nepoužívajte ostré predmety, v prípade potreby nechajte odmočiť
  • Vhodný do do umývačky
  • 3 roky záruka

Produkt TESCOMA Odkvapkávač na riad s podnosom, plastový, 49x29cm CLEAN KIT patrí do skupiny produktov Odkvapkávače na riad, patrí pod značku CLEAN KIT, Tescoma, farebné prevedenie je biela, nájdete ho v e-shope AndreaShop.sk, Tescoma.sk, Alza.sk, 4home.sk, Profikuchar.sk, Kinekus.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Odkvapkávače riadu od značky CLEAN KIT, Tescoma, farebná verzia je biela v ponuke e-shopu AndreaShop.sk, Tescoma.sk, Alza.sk, 4home.sk, Profikuchar.sk, Kinekus.sk.

Produkt TESCOMA Odkvapkávač na riad s podnosom, plastový, 49x29cm CLEAN KIT má EAN kód 8595028447675.

TESCOMA Odkvapkávač na riad s podnosom, plastový, 49x29cm CLEAN KIT - parametre produktu

TESCOMA Odkvapkávač na riad s podnosom, plastový, 49x29cm CLEAN KIT - video produktu

TESCOMA Odkvapkávač na riad s podnosom, plastový, 49x29cm CLEAN KIT - história ceny a dostupnosti

TESCOMA Odkvapkávač na riad s podnosom, plastový, 49x29cm CLEAN KIT - ďalšie zaujímavé produkty

TESCOMA Odkvapkávač na riad s podnosom, plastový, 49x29cm CLEAN KIT - ako nakúpiť najvýhodnejšie?