Tescoma nôž univerzálny AZZA 9 cm

Tescoma nôž univerzálny AZZA 9 cm

Tescoma nôž univerzálny AZZA 9 cm

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 13,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Tescoma nôž univerzálny AZZA 9 cm - popis produktu

Kuchynský nôž Tescoma AZZA 9 cm, univerzálny:Znamenitý kuchynský nôž sa stane nenahraditeľným doplnkom vašej kuchyne. Univerzálny nôž od spoločnosti Tescoma sa skvele hodí na všetky očakávané kuchynské činnosti s nožom. Má bezchybne ostrú čepeľ robenú z pevnej ocele. Dĺžka čepele dosahuje pekných 9 cm. Dostatočne robustná oceľová rukoväť kuchynského noža je bezchybne vyvážená a ešte k tomu výborne sadne do vašej dlane. Rozhodujúce parametre kuchynského noža Tescoma AZZA 9 cm, univerzálny Ostrie vyrobené z kvalitnej a žiadanej ocele Kuchynský nôž Tescoma AZZA 9 cm, univerzálny má čepeľ s celkovou dĺžkou 9 cm Oceľová rukoväť ponúka perfektný úchop Univerzálny typ

Nôž je výborným spoločníkom do každej domácnosti a reštauračnej prevádzky. Umožňuje pohodlné porciovanie mäsa, krájanie zeleniny a byliniek. Je vhodný pre rýchle krájanie tvz. kolísaním, kedy sa predná časť ostria stále dotýka krájacej plochy a umožňuje tak rýchlu a efektívnu prácu. 3 roky záruka.

Vyrobený kovaním z jediného kusu prvotriednej nehrdzavejúcej ocele, odolná čepeľ s dokonalým ostrím a ergonomická rukoväť s masívnymi nitmi. 10 rokov záruka.

Tento produkt nájdete v skupine Kuchynské nože, je v ponuke značky AZZA, Tescoma v ponuke e-shopu Alza.sk, Kinekus.sk, 4home.sk, Tescoma.sk, AndreaShop.sk, Profikuchar.sk.

Produkt Tescoma nôž univerzálny AZZA 9 cm popisuje EAN kód 8595028421682.

Tescoma nôž univerzálny AZZA 9 cm - parametre produktu

Tescoma nôž univerzálny AZZA 9 cm - história ceny a dostupnosti

Tescoma nôž univerzálny AZZA 9 cm - ďalšie zaujímavé produkty

Tescoma nôž univerzálny AZZA 9 cm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?