Tescoma Nôž univerzálny AZZA 13 cm

Tescoma Nôž univerzálny AZZA 13 cm

Tescoma Nôž univerzálny AZZA 13 cm

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 15,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Tescoma Nôž univerzálny AZZA 13 cm - popis produktu

Nôž Tescoma Nôž univerzálny AZZA 13 cm: Masívny univerzálny kuchársky nôž AZZA 13 cm značky Tescoma je vhodný ako pre profesionálne, tak aj pre domáce použitie. Nôž vyniká svojou kvalitou a špičkovým spracovaním, je vyrobený kovaním z jedného kusu prvotriednej nehrdzavejúcej japonskej ocele o tvrdosti 55-57 HRC. Ručne brúsená a tvarovaná čepeľ si hravo poradí s akoukoľvek krájanou potravinou. V ruke sa vám bude nôž pohodlne držať vďaka ergonomicky tvarovanej rukoväti s oceľovými nitmi. Kúpte si tohto skvelého pomocníka pre univerzálne použitie v kuchyni, bez ktorého sa pri varení nezaobídete.Hlavné prednostiVýborný pre univerzálne použitieŠpičkové spracovanie a vysoká kvalitaVyrobený kovaním z jedného kusu nerezovej oceleRučne brúsená a tvarovaná čepeľErgonomicky tvarovaná rukoväť s masívnymi oceľovými nitmi   

Univerzálny nôž AZZA sa stane nevyhnutnou súčasťou každej domácnosti. Vyrobený kovaním z jediného kusu prvotriednej nehrdzavejúcej ocele, má odolnú čepeľ s dokonalým ostrím a ergonomickú rukoväť s masívnymi nitmi. Po použití umyte a osušte, ukladajte mimo dosahu detí. 10 rokov záruka.

Produkt Tescoma Nôž univerzálny AZZA 13 cm patrí do skupiny produktov Kuchynské nože, je v ponuke značky AZZA, Tescoma v ponuke e-shopu 4home.sk, Tescoma.sk, AndreaShop.sk, Profikuchar.sk, Kinekus.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii kuchárske nože, je v ponuke značky AZZA, Tescoma v ponuke e-shopu 4home.sk, Tescoma.sk, AndreaShop.sk, Profikuchar.sk, Kinekus.sk.

Produkt Tescoma Nôž univerzálny AZZA 13 cm má priradený EAN kód 8595028421699.

Tescoma Nôž univerzálny AZZA 13 cm - parametre produktu

Tescoma Nôž univerzálny AZZA 13 cm - história ceny a dostupnosti

Tescoma Nôž univerzálny AZZA 13 cm - ďalšie zaujímavé produkty

Tescoma Nôž univerzálny AZZA 13 cm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?