Tescoma Tescoma Nôž s keramickou čepeľou VITAMINO, 9 cm

Tescoma Tescoma Nôž s keramickou čepeľou VITAMINO, 9 cm

Tescoma Tescoma Nôž s keramickou čepeľou VITAMINO, 9 cm

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 12,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Tescoma Tescoma Nôž s keramickou čepeľou VITAMINO, 9 cm - popis produktu

Kuchynský nôž TESCOMA Nôž s keramickou čepeľou VITAMINO 9 cm:Kvalitný kuchynský nôž sa stane nenahraditeľnou súčasťou vášho kuchynského kúta. Univerzálny nôž od spoločnosti Tescoma sa výborne hodí pre každého, kto preferuje využitie jedného noža na väčšinu potravín. Má veľmi ostrú čepeľ zhotovenú z poctivej keramiky. Dĺžka čepele je plných 9 cm. Ľahká rukoväť kuchynského noža z veľmi odolného plastu je skvele vyvážená a rovnako výborne sadne do vašej ruky. Najdôležitejšie funkcie kuchynského noža TESCOMA Nôž s keramickou čepeľou VITAMINO 9 cm Keramická čepeľ na úžasný rez Kuchynský nôž TESCOMA Nôž s keramickou čepeľou VITAMINO 9 cm má dĺžku čepele 9 cm Kvalitná rukoväť z hutného plastu Univerzálny kuchynský nôž

Nôž s keramickou čepeľou VITAMINO značky Tescoma - perfektný univerzálny kuchynský nôž najmä pre krájanie a porciovanie čerstvého ovocia aj zeleniny. Špičková keramická čepeľ noža neničí cenné vitamíny i nutričné látky obsiahnuté v čerstvom ovocí a zelenine. Krájané potraviny nevädnú ani nehnednú, nemenia chuť ani vôňu a zostávajú dlhšie svieže.Nože s keramickou čepeľou VITAMINO sú najlepšou voľbou najmä pre ovocné, zeleninové, detské a diétne pokrmy. Nôž je veľmi ostrý a pri bežnom používaní sa netupí aj nikdy nehrdzavie. Vhodné do umývačky riadu. Záruka 3 roky.

Produkt Tescoma Tescoma Nôž s keramickou čepeľou VITAMINO, 9 cm je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kuchynské nože, je v ponuke značky Tescoma, VITAMINO, farebná verzia je zelená, žltá v ponuke e-shopu Profikuchar.sk.

Produkt Tescoma Tescoma Nôž s keramickou čepeľou VITAMINO, 9 cm označuje EAN kód 8595028445213.

Tescoma Tescoma Nôž s keramickou čepeľou VITAMINO, 9 cm - parametre produktu

Tescoma Tescoma Nôž s keramickou čepeľou VITAMINO, 9 cm - video produktu

Tescoma Tescoma Nôž s keramickou čepeľou VITAMINO, 9 cm - história ceny a dostupnosti

Tescoma Tescoma Nôž s keramickou čepeľou VITAMINO, 9 cm - ďalšie zaujímavé produkty

Tescoma Tescoma Nôž s keramickou čepeľou VITAMINO, 9 cm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?