TESCOMA Nôž na šalát PRESTO

TESCOMA Nôž na šalát PRESTO

TESCOMA Nôž na šalát PRESTO

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 4,49 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

TESCOMA Nôž na šalát PRESTO - popis produktu

Kuchynský nôž TESCOMA Nôž na šalát PRESTO:Výborný kuchynský nôž sa stane nenahraditeľným doplnkom každej domácnosti. Nôž na zeleninu značky Tescoma sa skvele hodí pre precíznych kuchárov pracujúcich so zeleninou. Dĺžka čepele má celkovo 20 cm. Ľahká rukoväť kuchynského noža z tvrdého plastu je dokonale vyvážená a rovnako presne sadne do dlane. Najdôležitejšie funkcie kuchynského noža TESCOMA Nôž na šalát PRESTO Kuchynský nôž TESCOMA Nôž na šalát PRESTO ponúka čepeľ s dĺžkou 20 cm Rukoväť z pevného plastového materiálu Typ: nôž na zeleninu

Vynikajúci na krájanie hlávkového šalátu, čínskej kapusty, špenátu, uhoriek, paprík a pod. Čerstvá zelenina krájaná plastovou čepeľou nevädne, nehnedne a zostáva dlhšie svieža. Vyrobený z prvotriedneho plastu, vhodný do umývačky. 3 roky záruka.

Tento produkt nájdete v skupine Kuchynské nože, je v ponuke značky PRESTO, Tescoma v ponuke e-shopu Tescoma.sk, Profikuchar.sk.

Produkt TESCOMA Nôž na šalát PRESTO má priradený EAN kód 8595028433739.

TESCOMA Nôž na šalát PRESTO - parametre produktu

TESCOMA Nôž na šalát PRESTO - video produktu

TESCOMA Nôž na šalát PRESTO - história ceny a dostupnosti

TESCOMA Nôž na šalát PRESTO - ďalšie zaujímavé produkty

TESCOMA Nôž na šalát PRESTO - ako nakúpiť najvýhodnejšie?