Tescoma nôž na porciovanie PRESTO 20 cm

Tescoma nôž na porciovanie PRESTO 20 cm

Tescoma nôž na porciovanie PRESTO 20 cm

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 6,40 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Tescoma nôž na porciovanie PRESTO 20 cm - popis produktu

Kuchynský nôž TESCOMA Nôž porciovací PRESTO 20 cm:Nevšedný kuchynský nôž bude neodmysliteľným prvkom každej kuchynskej výbavy. Porciovací nôž od značky Tescoma sa skvele hodí na perfektné naporcovanie vyžadujúce zručnosť, kvalitu a presnosť. Má značne ostrú čepeľ vyrobenú z poctivej ocele. Veľkosť čepele dosahuje celkovo 20 cm a to pri šírke 35 mm. Ľahká rukoväť kuchynského noža z tvrdého plastu je solídne vyvážená a ešte k tomu úžasne sadne do dlane. Základné parametre kuchynského noža TESCOMA Nôž porciovací PRESTO 20 cm Ostrie sa môže pochváliť kvalitnou oceľou Kuchynský nôž TESCOMA Nôž porciovací PRESTO 20 cm ponúka čepeľ s dĺžkou 20 cm Rukoväť z pevného plastového materiálu Typ: porciovací nôž

Nože PRESTO sú špeciálne tvarované a brúsené pre maximálny účinok a bezpečné použitie - čepeľ z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele, ergonomická rukoväť z odolného plastu, vhodné do umývačky.

UŠL.OCEL, 20CM - PLASTOVÁ RUKOVÄT - PRESTO NÔŽ NA MÄSO - UŠL.OCEL, 20CM - PLASTOVÁ RUKOVÄT - PRESTO

Tento produkt nájdete v skupine Kuchynské nože, je v ponuke značky PRESTO, Tescoma vo veľkosti 2/1, 34, 9, 9/6 v ponuke e-shopu Kinekus.sk, Tescoma.sk, Profikuchar.sk.

Produkt Tescoma nôž na porciovanie PRESTO 20 cm patrí do skupiny produktov Kuchynské spotrebiče, patrí pod značku PRESTO, Tescoma vo veľkosti 2/1, 34, 9, 9/6, nájdete ho v e-shope Kinekus.sk, Tescoma.sk, Profikuchar.sk.

Produkt Tescoma nôž na porciovanie PRESTO 20 cm má EAN kód 8595028418750.

Tescoma nôž na porciovanie PRESTO 20 cm - parametre produktu

Tescoma nôž na porciovanie PRESTO 20 cm - história ceny a dostupnosti

Tescoma nôž na porciovanie PRESTO 20 cm - ďalšie zaujímavé produkty

Tescoma nôž na porciovanie PRESTO 20 cm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?