TESCOMA Nôž na chlieb PRESTO 20 cm

TESCOMA Nôž na chlieb PRESTO 20 cm

TESCOMA Nôž na chlieb PRESTO 20 cm

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 6,52 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

TESCOMA Nôž na chlieb PRESTO 20 cm - popis produktu

Kuchynský nôž TESCOMA Nôž na chlieb PRESTO 20 cm:Kvalitný kuchynský nôž bude skvelým doplnkom vášho kuchynského kúta. Nôž na pečivo od značky Tescoma sa výborne hodí na hladké krájanie pečiva bez trúsenia, využitie ale nájde aj pri porcovaní mäkkého cesta na kúsky. Má bezchybne ostrú čepeľ z tvrdej ocele. Dĺžka čepele je celých 20 cm a to pri šírke 30 mm. Ľahká rukoväť kuchynského noža z odolného plastu je bezchybne vyvážená a k tomu ideálne sadne do vašej ruky. Rozhodujúce parametre kuchynského noža TESCOMA Nôž na chlieb PRESTO 20 cm Čepeľ z veľmi kvalitnej a pevnej ocele Kuchynský nôž TESCOMA Nôž na chlieb PRESTO 20 cm má čepeľ s dĺžkou 20 cm Plastová rukoväť z odolného materiálu Typ: nôž na pečivo

Nože PRESTO sú špeciálne tvarované a brúsené pre maximálny účinok aj bezpečné použitie. Nenahraditeľný pomocník každej domácnosti. Čepeľ je vyrobená z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele, ergonomická rukoväť z odolného plastu. Jednoduchá údržba. Ukladajte mimo dosahu detí. 3 roky záruka.

UŠL.OCEL, PLASTOVÁ RUKOVÄT - 20 CM - PRESTO NÔŽ NA CHLIEB - UŠL.OCEL, PLASTOVÁ RUKOVÄT - 20 CM - PRESTO

Tento produkt nájdete v skupine Kuchynské nože, je v ponuke značky PRESTO, Tescoma vo veľkosti 20 v ponuke e-shopu Kinekus.sk, Tescoma.sk, Profikuchar.sk, 4home.sk.

Produkt TESCOMA Nôž na chlieb PRESTO 20 cm patrí do skupiny produktov Kuchynské spotrebiče, patrí pod značku PRESTO, Tescoma vo veľkosti 20, nájdete ho v e-shope Kinekus.sk, Tescoma.sk, Profikuchar.sk, 4home.sk.

Produkt TESCOMA Nôž na chlieb PRESTO 20 cm popisuje EAN kód 8595028418767.

TESCOMA Nôž na chlieb PRESTO 20 cm - parametre produktu

TESCOMA Nôž na chlieb PRESTO 20 cm - história ceny a dostupnosti

TESCOMA Nôž na chlieb PRESTO 20 cm - ďalšie zaujímavé produkty

TESCOMA Nôž na chlieb PRESTO 20 cm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?