Tescoma Mlynček na chilli papričky GrandCHEF

Tescoma Mlynček na chilli papričky GrandCHEF

Tescoma Mlynček na chilli papričky GrandCHEF

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 14,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Tescoma Mlynček na chilli papričky GrandCHEF - popis produktu

Ručný mlynček na korenie TESCOMA Mlynček na chilli papričky GrandCHEF:Skvelý pomocník do vašej kuchyne pre prípravu pokrmov. Mlynček na chilli papričky TESCOMA GrandCHEF s kvalitným nerezovým mlecím mechanizmom vám bude kedykoľvek po ruke pre namletie čerstvých ingrediencií. Hrubosť namletia si môžete nastaviť podľa vašej potreby, pričom odložiť ho môžete ako na jednu, tak aj na druhú stranu vďaka obojstrannému dizajnu. Mlynček TESCOMA má viečko pre zachytávanie zvyškov korenia, takže máte uľahčenú prácu pri upratovaní pracovnej dosky alebo jedálenského stola. Z rovnakej série GrandCHEF si môžete zaobstarať ďalšie mlynčeky na soľ, korenie, korenie a bylinky alebo muškátový oriešok.Kľúčové vlastnosti mlynčeka TESCOMA GrandCHEFMlynček na chilli papričky s nerezovým mlecím mechanizmomMožnosť nastavenia hrubosti mletiaJe vybavený viečkom pre zachytávanie zvyškov koreniaMlynček TESCOMA má moderný obojstranný dizajnVyrobený z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele a odolného plastu

Mlynček GrandCHEF značky Tescoma je vynikajúci pre dochucovanie pokrmov čerstvo mletými sušenými chilli papričkami. S kvalitným mlecím mechanizmom z nehrdzavejúcej ocele a viečkom na zachytávanie zvyškov korenia. Vyrobené z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele a odolného plastu. Čistite vlhkou utierkou a osušte, neumývajte v umývačke riadu.

Tento produkt nájdete v skupine Ručné náradie, je v ponuke značky GrandCHEF, Tescoma v ponuke e-shopu Alza.sk, 4home.sk, Profikuchar.sk, Tescoma.sk, AndreaShop.sk.

Produkt Tescoma Mlynček na chilli papričky GrandCHEF patrí do skupiny produktov Mlynčeky na korenie od značky GrandCHEF, Tescoma v ponuke e-shopu Alza.sk, 4home.sk, Profikuchar.sk, Tescoma.sk, AndreaShop.sk.

Produkt Tescoma Mlynček na chilli papričky GrandCHEF má EAN kód 8595028488425.

Tescoma Mlynček na chilli papričky GrandCHEF - parametre produktu

Tescoma Mlynček na chilli papričky GrandCHEF - história ceny a dostupnosti

Tescoma Mlynček na chilli papričky GrandCHEF - ďalšie zaujímavé produkty

Tescoma Mlynček na chilli papričky GrandCHEF - ako nakúpiť najvýhodnejšie?