Tescoma Lúpačka cesnaku PRESTO

Tescoma Lúpačka cesnaku PRESTO

Tescoma Lúpačka cesnaku PRESTO

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Tescoma Lúpačka cesnaku PRESTO - popis produktu

Ľahko a rýchlo olúpe strúčiky cesnaku. Novému lúpaču cesnaku PRESTO dali dizajnéri firmy TESCOMA kónický tvar.Spolu s výrazným lemom a mriežkovými výstupkami vo vnútri prispieva kónický tvar k rýchlemu oddeleniu tenkej cesnakovej šupky od lepivej dužiny.Použitie lúpačky cesnaku PRESTO je jednoduché.Cesnak rozdelíte na strúčiky a tvrdé konce strúčikov si zrežete nožom.Strúčik so šupkou vložíte do lúpača a krátkym poválením po ploche oddelíte ľahko, rýchlo a bezozbytku cesnakovú šupku od dužiny.

Ľahko a rýchlo olúpe cesnak. Tvrdý koniec strúčika zrežte, cesnak vložte do lúpačky a pováľaním oddeľte šupku. Vyrobená z prvotriedneho silikónu, vhodná do umývačky. 3 roky záruka.

Produkt Tescoma Lúpačka cesnaku PRESTO patrí do skupiny produktov Kuchynské nože, je v ponuke značky PRESTO, Tescoma, farebná verzia je zelená v ponuke e-shopu Tescoma.sk, 4home.sk.

Produkt Tescoma Lúpačka cesnaku PRESTO popisuje EAN kód 8595028405422.

Tescoma Lúpačka cesnaku PRESTO - parametre produktu

Farbazelená
KategóriaKuchynské nože, Cesnak
ZnačkaPRESTO, Tescoma
Farbazelená
E-shopTescoma.sk, 4home.sk
EAN8595028405422

Tescoma Lúpačka cesnaku PRESTO - história ceny a dostupnosti

Tescoma Lúpačka cesnaku PRESTO - ďalšie zaujímavé produkty

Tescoma Lúpačka cesnaku PRESTO - ako nakúpiť najvýhodnejšie?