TESCOMA HANDY, Lis na jablkovú šťavu

TESCOMA HANDY, Lis na jablkovú šťavu

TESCOMA HANDY, Lis na jablkovú šťavu

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 25,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

TESCOMA HANDY, Lis na jablkovú šťavu - popis produktu

Lis TESCOMA HANDY, Lis na jablkovú šťavu: Jednoduchý ručný lis na jablkovú šťavu nájde uplatnenie v každej domácnosti. S pomocou TESCOMA HANDY bez väčšej námahy ľahko a rýchlo pripravíte nielen skvelý zdravý ovocný nápoj, ale dužinu môžete použiť do múčnikov alebo si pripraviť odšťavenú uhorku na lahodné tzatziki a zemiaky do chrumkavých placiek. Potraviny pri procese v ručnom Handy z odolného plastu neprichádzajú do styku s kovom a uchovávajú si tak vitamíny aj čerstvú chuť. Odšťavovač TESCOMA HANDY sa dobre čistí, môžete ho vkladať do umývačky riadu. Dodáva sa so zásobníkom na vylisovanú šťavu.  Kľúčové vlastnosti lisu na jablčnú šťavu TESCOMA HANDYRučný odšťavovač pripraví nielen zdravý nápoj, ale aj odšťavenú dužinu do ďalších pokrmovOdšťavňovač TESCOMA HANDY na ovocie a zeleninu je z kvalitného plastuĽahko sa čistí, vhodný do umývačky riaduPotraviny neprichádzajú počas prípravy v lise HANDY do styku so žiadnymi kovovými materiálmiSo zásobníkom na vylisovanú šťavuMateriál: Odolný plastRozmery: 16,5 × 23 cmPriemer: 13 cm

Vynikajúci na prípravu čerstvej jablkovej šťavy zlisovaním nadrobno posekaných jabĺk. Jablká v lise HANDY neprichádzajú do styku s kovovými materiálmi, šťava nestráca vitamíny a zostáva dlhšie čerstvá. Vhodný aj na odšťavovanie strúhaných zemiakov a uhoriek na prípravu zemiakových placiek a tzatziki. Vyrobený z odolného plastu, vhodný do umývačky. 3 roky záruka.

Produkt TESCOMA HANDY, Lis na jablkovú šťavu je možné nájsť medzi produktmi v skupine Lisy na citrusy od značky Handy, Kinekus, Tescoma.

Produkt TESCOMA HANDY, Lis na jablkovú šťavu popisuje EAN kód 8595028405217.

TESCOMA HANDY, Lis na jablkovú šťavu - parametre produktu

TESCOMA HANDY, Lis na jablkovú šťavu - história ceny a dostupnosti

TESCOMA HANDY, Lis na jablkovú šťavu - ďalšie zaujímavé produkty

TESCOMA HANDY, Lis na jablkovú šťavu - ako nakúpiť najvýhodnejšie?