TESCOMA Japonský nôž PRESTO SANTOKU 20 cm

TESCOMA Japonský nôž PRESTO SANTOKU 20 cm

TESCOMA Japonský nôž PRESTO SANTOKU 20 cm

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 5,80 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

TESCOMA Japonský nôž PRESTO SANTOKU 20 cm - popis produktu

Kuchynský nôž TESCOMA Japonský nôž PRESTO SANTOKU 20 cm:Poriadny kuchynský nôž bude úžasným doplnkom kuchynskej výbavy. Japonský nôž od spoločnosti Tescoma sa výborne hodí ako univerzálny pomocník s mnohými úkonmi, vrátane krájania a zvláda aj sekanie alebo drtenie. Má úžasne ostrú čepeľ vyrobenú z pevnej ocele. Dĺžka čepele má celých 20 cm a to pri šírke 5 mm. Ľahká rukoväť kuchynského noža z veľmi odolného plastu je úžasne vyvážená a okrem toho presne sadne do vašej ruky. Kľúčové prednosti kuchynského noža TESCOMA Japonský nôž PRESTO SANTOKU 20 cm Vysokokvalitná a odolná čepeľ z ocele Kuchynský nôž TESCOMA Japonský nôž PRESTO SANTOKU 20 cm má čepeľ s celkovou dĺžkou 20 cm Odolná rukoväť z plastu Typ: japonský nôž

Vynikajúci pre ľahké a rýchle krájanie i sekanie všetkých druhov potravín. Obojstranný vertikálny vrúbkovaný tvar zabraňuje lepeniu zvyškov pokrmov na čepeli a uľahčuje plátkovanie. Vyrobený z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele a odolného plastu. Po použití umyte a osušte, vhodný do umývačky. Ukladajte mimo dosahu detí. 3 roky záruka.

Produkt TESCOMA Japonský nôž PRESTO SANTOKU 20 cm je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kuchynské nože, je v ponuke značky PRESTO, Tescoma v ponuke e-shopu Kinekus.sk, Alza.sk, Tescoma.sk, Profikuchar.sk.

Produkt TESCOMA Japonský nôž PRESTO SANTOKU 20 cm má priradený EAN kód 8595028426274.

TESCOMA Japonský nôž PRESTO SANTOKU 20 cm - parametre produktu

TESCOMA Japonský nôž PRESTO SANTOKU 20 cm - história ceny a dostupnosti

TESCOMA Japonský nôž PRESTO SANTOKU 20 cm - ďalšie zaujímavé produkty

TESCOMA Japonský nôž PRESTO SANTOKU 20 cm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?