Detská fľaša so slamkou BAMBINI 300 ml, zelená, ružová

Detská fľaša so slamkou BAMBINI 300 ml, zelená, ružová

Detská fľaša so slamkou BAMBINI 300 ml, zelená, ružová

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Detská fľaša so slamkou BAMBINI 300 ml, zelená, ružová - popis produktu

Detská fľaša na pitie Tescoma detská fľaša so slamkou BAMBINI 300 ml:Kvalitná zelenomodrá detská fľaša s pružným silikónovým slamkou BAMBINI značky Tescoma s objemom 300 ml sa bude vašim ratolestiam vďaka veselým farbám určite pozdávať. Je vyrobená z prvotriedneho zdravotne nezávadného plastu, môžete ju uložiť do chladničky a bez uzáveru dať aj do mikrovlnnej rúry.Kvalitná ružovozelená detská fľaša s pružnou silikónovou slamkou BAMBINI značky Tescoma sa bude vašim ratolestiam vďaka veselým farbám určite pozdávať. Je vyrobená z prvotriedneho zdravotne nezávadného plastu, môžete ju uložiť do chladničky a bez uzáveru dať aj do mikrovlnnej rúry. Iste oceníte aj stupnicu pre ľahké odmeranie a praktický klip na zavesenie. Nádoba je zabezpečená tesnením a možno ju umývať v umývačke riadu, uzáver, slamku a tesnenie je ale vhodné očistiť pod tečúcou vodou a nechať uschnúť.Kľúčové vlastnostiVhodná pre deti od 12 mesiacovPekná ružovozelená farbaPružná silikónová slamkaZdravotne nezávadný plastStupnica na odmeriavanieKlip pre zaveseniePraktické tesnenieVhodná do umývačky riaduObjem 300 ml

Detská fľaša s pružnou silikónovou slamkou a tesnením, stupnicou pre ľahké odmeranie a klipsou na zavesenie. Vyrobená z prvotriedneho zdravotne nezávadného plastu, vhodná do chladničky aj mikrovlnnej rúry (bez uzáveru). Nádobu možno umývať v umývačke, uzáver, slamku a tesnenie čistite pod tečúcou vodou a nechajte osušiť, pred prvým použitím výrobok očistite. 3 roky záruka.

Produkt Detská fľaša so slamkou BAMBINI 300 ml, zelená, ružová patrí do skupiny produktov Fľaše na pitie, je v ponuke značky BAMBINI, Tescoma, farebné prevedenie je zelená v ponuke e-shopu Alza.sk, Tescoma.sk.

Produkt Detská fľaša so slamkou BAMBINI 300 ml, zelená, ružová má priradený EAN kód 8595028472714.

Detská fľaša so slamkou BAMBINI 300 ml, zelená, ružová - parametre produktu

Detská fľaša so slamkou BAMBINI 300 ml, zelená, ružová - história ceny a dostupnosti

Detská fľaša so slamkou BAMBINI 300 ml, zelená, ružová - ďalšie zaujímavé produkty

Detská fľaša so slamkou BAMBINI 300 ml, zelená, ružová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?