Tescoma čajová lyžička CLASSIC, 6 ks

Tescoma čajová lyžička CLASSIC, 6 ks

Tescoma čajová lyžička CLASSIC, 6 ks

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 9,40 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Tescoma čajová lyžička CLASSIC, 6 ks - popis produktu

Súprava príborov TESCOMA Čajová lyžička CLASSIC 6 ks:Zháňate kvalitné nehrdzavejúce čajové lyžičky? Zvoľte lyžičky CLASSIC od Tescomy. Sú vyrobené z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele. Čajové lyžičky môžete použiť ako na horúcu kávu, tak na studenú nanukovú tortu. Ich údržba je veľmi jednoduchá, stačí umyť pod tečúcou vodou. Vďaka kvalitným materiálom ich môžete tiež umývať v umývačke riadu, ktorá im nijako neublíži.Kľúčové vlastnosti čajovej lyžičky CLASSIC TESCOMAČajová lyžička CLASSIC TESCOMA na horúcu kávu aj ľadovú tortuJe vyrobená z prvotriednej nehrdzavejúcej oceleVhodná do umývačky riaduV balení 6 ksRozmery:Dĺžka 14 cm

Kvalitná sada čajových lyžičiek pre každodenné použitie. Jednoduchá údržba. 5 rokov záruka.Príbory CLASSIC sú vyrobené z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele. Klasický dizajn a dokonalé prevedenie radí túto sadu do kategórie vysoko kvalitných príborov pre každodenné použitie.

Produkt Tescoma čajová lyžička CLASSIC, 6 ks má EAN kód 8595028435375.

Tescoma čajová lyžička CLASSIC, 6 ks - parametre produktu

Tescoma čajová lyžička CLASSIC, 6 ks - história ceny a dostupnosti

Tescoma čajová lyžička CLASSIC, 6 ks - ďalšie zaujímavé produkty

Tescoma čajová lyžička CLASSIC, 6 ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?