tesa - Nastaviteľný nalepovací háčik na tapety a omietku, 2 kg

tesa - Nastaviteľný nalepovací háčik na tapety a omietku, 2 kg

tesa - Nastaviteľný nalepovací háčik na tapety a omietku, 2 kg

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 6,19 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

tesa - Nastaviteľný nalepovací háčik na tapety a omietku, 2 kg - popis produktu

Nalepovací klinec tesa - Nastaviteľný nalepovací háčik na tapety a omietku, 2 kg:TESA, nastaviteľný nalepovací háčik – praktické a pohodlné riešenie do domácnostiPotrebujete niečo prichytiť na stenu, ale neviete ako? Vyskúšajte nastaviteľný nalepovací háčik Tesa, ktorý je vhodný na tapety, omietku a iné drsné povrchy. Háčik ľahko nalepíte a môžete začať ihneď používať. V balení sú dva kusy, každý z nich udrží záťaž až 2 kilogramy. Háčik Tesa sa hodí na vešanie obrazov a dekorácií na stenách s nerovným povrchom. Vďaka technológii Powerstrips môžete háčik zosteny odstrániť bez toho, aby bolo poznať, že tam niekedy bol. Pre umiestnenie na iné miesto stačí kúpiť zodpovedajúci náhradný lepiaci prúžok.Kľúčové vlastnosti nastaviteľného nalepovacieho háčika TESAMožnosť opätovného použitiaVhodný na tapety a omietku2 kusy v baleníJednoduchá montáž bez nutnosti vŕtaniaTechnológia Powerstrips pre jednoduché odstránenie háčika bez poškodenia povrchuNalepovací háčik TESA na drsné a chúlostivé povrchyHáčik TESA udrží až 2 kg (4 kg pri použití 2 háčikov)Návod na použitie nastaviteľného nalepovacieho háčika TESAVýrobok možno ľahko nastaviť, odstrániť, a potom znovu použiť. Veľkou výhodou nastaviteľného nalepovacieho háčika TESA je možnosť pripevnenia predmetov bez poškodenia povrchu. Vyhnete sa zbytočnému vŕtaniu, čím výrazne obmedzíte hluk, neporiadok a ušetríte svoj čas. Výroboknie je vhodný na vinylové tapety a nepriľnavé povrchy (silikón, PTFE). Nalepovací háčik TESA je určený na tapety a omietku.Podklady, na ktoré možno nastaviteľný nalepovací háčik TESA použiťTapetaOmietkaNávod na použitie nastaviteľného nalepovacieho háčika TESAOčistite povrchPred aplikáciou povrch očistite bezprašnou handričkou.Odstráňte lepiaci prúžokZložte lepiaci prúžok a nalepte ho vo vertikálnom smere na čistý a suchý povrch.Aktivujte technológiu Powerstrips Pevne pritláčajte prúžok 5 sekúnd, čím zvýšite priľnavosť a účinnosť.Nalepte háčikOdstráňte z prúžka kryciu fóliu a nalepte háčik tak, aby spodná hrana háčika zostala na sivej linke prúžka.Zaistite dokonalé držanieTeraz je potrebné háčik TESA pritláčať k povrchu v hornej časti  5 sekúnd. To isté platí pre spodnú časť.Nastavte výškuPosuňte červené zarážky a zvoľte požadovanú polohu tŕňa. Posunutím zarážky nadol tŕň opäť zabezpečíte, čím dosiahnete dokonalé vyrovnanie zavesených predmetov.Pripevnite predmetUdrží predmety do 2 kg. Použitie 2 háčikov zvýši nosnosť na 4 kg. TESA, nalepovací háčik je teda ideálny na pripevňovanie predmetov v domácnosti.Odstránenie háčikaUchopte hlavičku háčika a lepiaci prúžok pomaly vyťahujte pozdĺž steny. Dôjde k uvoľneniu lepiacej hmoty a k odstráneniu háčika.

Produkt tesa - Nastaviteľný nalepovací háčik na tapety a omietku, 2 kg patrí do skupiny produktov Lepiaca páska, patrí značke TESA, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Lepiace pásky, patrí značke TESA, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Produkt tesa - Nastaviteľný nalepovací háčik na tapety a omietku, 2 kg má priradený EAN kód 4042448353894.

tesa - Nastaviteľný nalepovací háčik na tapety a omietku, 2 kg - parametre produktu

tesa - Nastaviteľný nalepovací háčik na tapety a omietku, 2 kg - história ceny a dostupnosti

tesa - Nastaviteľný nalepovací háčik na tapety a omietku, 2 kg - ďalšie zaujímavé produkty

tesa - Nastaviteľný nalepovací háčik na tapety a omietku, 2 kg - ako nakúpiť najvýhodnejšie?