tesa - Nastavovací nalepovací háčik na tapety a omietku, 1 kg

tesa - Nastavovací nalepovací háčik na tapety a omietku, 1 kg

tesa - Nastavovací nalepovací háčik na tapety a omietku, 1 kg

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

tesa - Nastavovací nalepovací háčik na tapety a omietku, 1 kg - popis produktu

Nalepovací klinec tesa - Nastavovací nalepovací háčik na tapety a omietku, 1 kg:TESA, nastavovací nalepovací háčik - praktické a výhodné riešenie pre domácnostiPotrebujete niečo prichytiť na stenu, ale neviete ako? Vyskúšajte nastaviteľný nalepovací háčik Tesa, ktorý je vhodný na tapety, omietku a iné drsné povrchy. Háčik ľahko nalepíte a môžete ihneď používať. V balení sú dva kusy, každý z nich udrží záťaž až 1 kilogram. Hodí sa na vešanie obrazov a dekorácií na stenáchs nerovným povrchom. Vďaka technológii Powerstrips môžete háčik zo steny odstrániť bez toho, aby bolo poznať, že tam niekedy bol. Pre umiestnenie na iné miesto stačí kúpiť zodpovedajúci náhradný lepiaci prúžok. Kľúčové vlastnosti nalepovacieho háčika TesaNalepovací háčik na chúlostivé a drsné povrchy2 kusy v baleníVhodný na tapety a omietkuHáčik Tesa udrží až 1 kg (až 2 kg pri použití 2 klincov)Technológia Powerstrips pre jednoduché odstránenie háčikaMožnosť opätovného použitiaJednoduchá montáž bez vŕtaniaNávod na použitie nastaviteľného nalepovacieho háčika TESAVýrobok možno ľahko nastaviť, odstrániť a potom znovu použiť. Veľkou výhodou nastaviteľného nalepovacieho háčika TESA je možnosť pripevnenia predmetov bez poškodenia povrchu. Vyhnete sa zbytočnému vŕtaniu, čím výrazne obmedzíte hluk, neporiadok a ušetríte čas. Výrobok nie je vhodný navinylové tapety a nepriľnavé povrchy (silikón, PTFE). Nalepovací háčik TESA je určený na tapety a omietku. Podklady, na ktoré možno použiť nastaviteľný nalepovací háčik TESATapetaOmietkaNávod na použitie nastaviteľného nalepovacieho háčika TESAOčistite povrchPred aplikáciou povrch očistite bezprašnou handričkou. Stiahnite lepiaci prúžokStiahnite lepiaci prúžok a nalepte ho vo vertikálnom smere na čistý a suchý povrch. Aktivujte technológiu PowerstripsPevne pritláčajte prúžok 5 sekúnd, čím zvýšite priľnavosť a účinnosť. Nalepte háčikOdstráňte z prúžku kryciu fóliu a nalepte háčik tak, aby jeho spodná hrana zostala na sivej linke prúžku. Zaistite dokonalé držanie Teraz je potrebné háčik TESA pritláčať k povrchu v hornej časti 5 sekúnd. To isté platí pre spodnú časť.Nastavte výškuPosuňte červené zarážky a zvoľte si požadovanú polohu tŕňa. Posunutím zarážky dolu tŕň opäť zaistíte, čím dosiahnete dokonalé vyrovnanie zavesených predmetov.Pripevnite predmetHáčik udrží predmety do 1 kg. Použitím 2 háčikov sa zvýši nosnosť na 2 kg. TESA, nalepovací háčik je teda ideálny na pripevňovanie predmetov v domácnosti.Odstránenie háčikaUchopte hlavičku háčika a lepiaci prúžok pomaly vyťahujte pozdĺž steny. Dôjde k uvoľneniu lepiacej hmoty a k odstráneniu háčika.

Produkt tesa - Nastavovací nalepovací háčik na tapety a omietku, 1 kg patrí do skupiny produktov Lepiaca páska, patrí značke TESA, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Lepiace pásky, patrí značke TESA, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Produkt tesa - Nastavovací nalepovací háčik na tapety a omietku, 1 kg je označený EAN kódom 4042448353856.

tesa - Nastavovací nalepovací háčik na tapety a omietku, 1 kg - parametre produktu

tesa - Nastavovací nalepovací háčik na tapety a omietku, 1 kg - história ceny a dostupnosti

tesa - Nastavovací nalepovací háčik na tapety a omietku, 1 kg - ďalšie zaujímavé produkty

tesa - Nastavovací nalepovací háčik na tapety a omietku, 1 kg - ako nakúpiť najvýhodnejšie?