Digitálny keramický teplovzdušný ventilátor s osciláciou Rohnson R-8069

Digitálny keramický teplovzdušný ventilátor s osciláciou Rohnson R-8069

Digitálny keramický teplovzdušný ventilátor s osciláciou Rohnson R-8069

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Digitálny keramický teplovzdušný ventilátor s osciláciou Rohnson R-8069 - popis produktu

Tichá a efektívna prevádzka Keramický ventilátor Rohnson zaisťuje   70° osciláciu   pre rovnomernú distribúciu tepla po celom interiéri vášho domova, kancelárie či chalupy. Prístroj je ďalej vybavený   automatickým prepínaním studeného a teplého vzduchu   v nadväznosti na zvolenú teplotu a   časovačom   až na 8 hodín. O maximálnu bezpečnosť počas prevádzky sa postará   bezpečnostná poistka   proti prehriatiu,   ochrana pri prevrhnutí   a   svetelná indikácia prevádzky . Manipulácia a obsluha ventilátora je veľmi jednoduchá a pohodlná vďaka   diaľkovému ovládaniu   a praktické   rukoväte . Kľúčové vlastnosti: Stĺpový teplovzdušný ventilátor s príkonom 2 000 W 2 nastavenia výkonu 3 možnosti nastavenia – ventilátor, teplý a horúci vzduch 70° oscilácia PTC technológia pre väčšiu efektivitu a rýchle zahriatie! Stĺpový ventilátor Popri elegantnom dizajne sa teplovzdušný ventilátor pýši tiež   3 možnosťami nastavenia   – ventilátor, teplý a horúci vzduch a ponúka   2 nastavenia výkonu   – 1 000 W a 2 000 W. Počas používania prístroja oceníte   časovač   až 8 h,   70° osciláciu   pre rovnomernú distribúciu tepla i   diaľkové ovládanie   pre pohodlnú obsluhu alebo   funkciu pre automatické prepínanie   studeného a teplého vzduchu v nadväznosti na zvolenú teplotu. Špecifické vlastnosti PTC technológie pre väčšiu efektivitu a rýchle zahriatie 2 nastavenia výkonu 1000 W/ 2000 W 3 možnosti nastavenia: ventilátor, teplý vzduch, horúci vzduch LED displej a dotykový ovládací panel pre jednoduché a prehľadné nastavenie Časovač až 8 h Diaľkové ovládanie pre pohodlnú obsluhu Svetelná indikácia prevádzky 70° oscilácia pre rovnomernú distribúciu tepla Bezpečnostná poistka proti prehriatiu a ochrana pri prevrhnutí Tichá a efektívna prevádzka Rukoväť pre ľahkú manipuláciu Príkon 2000 W Automatické prepínanie studeného a teplého vzduchu v nadväznosti na zvolenú teplotu Výška: 50 cm Šírka: 19 cm

Kvalitní Smart teplovzdušný ventilátor NEDIS WIFIFNH20CWT WiFi Tuya z kategorie Dom a záhrada | Domácnosť | Ohrievače a radiátory | Teplovzdušné ventilátory.

Produkt Digitálny keramický teplovzdušný ventilátor s osciláciou Rohnson R-8069 patrí do skupiny produktov Teplovzdušné ventilátory, patrí pod značku Rohnson, nájdete ho u predajcu Tipa.sk.

Produkt Digitálny keramický teplovzdušný ventilátor s osciláciou Rohnson R-8069 má EAN kód 5412810274000.

Digitálny keramický teplovzdušný ventilátor s osciláciou Rohnson R-8069 - parametre produktu

Digitálny keramický teplovzdušný ventilátor s osciláciou Rohnson R-8069 - história ceny a dostupnosti

Digitálny keramický teplovzdušný ventilátor s osciláciou Rohnson R-8069 - ďalšie zaujímavé produkty

Digitálny keramický teplovzdušný ventilátor s osciláciou Rohnson R-8069 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?