Teplovzdušný ventilátor Black+Decker BXSH2001E

Teplovzdušný ventilátor Black+Decker BXSH2001E

Teplovzdušný ventilátor Black+Decker BXSH2001E

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 26,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Teplovzdušný ventilátor Black+Decker BXSH2001E - popis produktu

Teplovzdušný ventilátor Black + Decker BXSH2001E:Hľadáte šikovné a jednoduché riešenie na vykurovanie miestnosti? Teplovzdušný ventilátor BLACK+DECKER to zariadi. Jeho výhodou je úctyhodný vykurovací výkon, ktorý dosahuje 2000 W. Budete si môcť nastaviť 2 stupne výkonu, vďaka tomu si budete môcť nastaviť teplotu presne podľa svojich potrieb. Teplovzdušný ventilátor BLACK+DECKER má praktické rozmery a ľahko ho budete môcť prenášať. Vďaka vstavanému termostatu bude udržiavať teplotu v miestnosti, ale tiež vám ušetrí prevádzkové náklady. Prehriatiu ventilátora bráni špeciálna poistka. Kľúčové prednosti teplovzdušného ventilátora Black + Decker BXSH2001E Teplovzdušný ventilátor BLACK+DECKER využijete, pokiaľ potrebujete rýchlo vykúriť miestnosť Maximálny výkon dosahuje 2000 W Typ ohrievača: elektrický Teplovzdušný ventilátor so vstavaným termostatom Intenzitu tepla je možné regulovať vďaka 2 stupňom výkonu Dizajn zvýrazňuje biela a čierna farba Teplovzdušný ventilátor možno umiestniť na stôl Čo sa týka rozmerov, tie sú 28 × 25 × 13 cm

Teplovzdušný ventilátor Black+Decker BXSH2001E Teplo doma aj na cestách Chcete si doma urobiť príjemne teplučko? Teplovzdušný ventilátor Black+Decker BXSH2001E je výkonný výrobok, ktorý vám to zaisti. Tento ventilátor pohotovo vytvorí teplo doma aj na cestách. Praktické funkcie Produkt je vybavený plynulo nastaviteľným termostatom a k dispozícii sú 2 výkonové stupne vykúrenia a režim ventilátoru. Ventilátor okamžite prehreje vašu miestnosť. Môžete s ním veľmi dobre manipulovať, vďaka jeho nízkej hmotnosti. Užívateľov iste poteší skutočnosť, že prístroj je vybavený taktiež funkciou proti prehriatiu.

Produkt Teplovzdušný ventilátor Black+Decker BXSH2001E je možné nájsť medzi produktmi v skupine Teplovzdušné ventilátory, patrí pod značku BLACK+DECKER.

Produkt Teplovzdušný ventilátor Black+Decker BXSH2001E označuje EAN kód 8432406460058.

Teplovzdušný ventilátor Black+Decker BXSH2001E - parametre produktu

Teplovzdušný ventilátor Black+Decker BXSH2001E - história ceny a dostupnosti

Teplovzdušný ventilátor Black+Decker BXSH2001E - ďalšie zaujímavé produkty

Teplovzdušný ventilátor Black+Decker BXSH2001E - ako nakúpiť najvýhodnejšie?