TENTO Limited Edition Summer or Winter  (8 ks)

TENTO Limited Edition Summer or Winter (8 ks)

TENTO Limited Edition Summer or Winter  (8 ks)

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 2,51 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

TENTO Limited Edition Summer or Winter (8 ks) - popis produktu

Toaletný papier TENTO Limited Edition Summer or Winter (8 ks):tento Ellegance Winter Edition Let it snow je limitovaná edícia vysoko kvalitného 3-vrstvového toaletného s jedinečnou čokoládovo-pomarančovú vôňou adventu. Zimné obdobie evokuje nielen svojou príjemnou vôňou, ale aj decentnou potlačou so zimným motívom.Tento Ellegance Winter Edition Let it snow je limitovaná edícia vysoko kvalitného 3-vrstvového toaletného papiera s jedinečnoučokoládovo-pomarančovou vôňou adventu. Zimné obdobie evokuje nielen svojou príjemnou vôňou, ale aj decentnou potlačou so zimným motívom. V balení nájdete 8 rolí jemného, mäkkého toaletného papiera. Vyrába sa zo 100% celulózy pomocou ekologickej vodnej energie, a tak s ním nielen získate komfort pre seba a svojich najbližších, ale navyše podporíte životné prostredie.Kľúčové vlastnostiLimitovaná edícia toaletného papiera so zimným motívomPríjemná čokoládovo-pomarančová vôňaDecentná zimná potlač3 vrstvyPríjemný a mäkký na dotykUpozornenie: Produkt je dodávaný s rôznymi motívmi. Výber motívu nie je možný.

TOALETNÝ PAPIER . Produkty Tento sú šetrné k životnému prostrediu a sú vyrábané lokálne, aby sa minimalizovali emisie uhlíka. Sú vyrábané zodpovedne z čistého dreva - za každý spracovaný strom vysadíme 4 nové. . Produkty

Tento produkt nájdete v skupine Toaletný papier, je v ponuke značky TENTO v ponuke e-shopu Alza.sk.

Produkt TENTO Limited Edition Summer or Winter (8 ks) patrí do skupiny produktov Papierové produkty, patrí značke TENTO, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Produkt TENTO Limited Edition Summer or Winter (8 ks) má EAN kód 6414300086710.

TENTO Limited Edition Summer or Winter (8 ks) - parametre produktu

TENTO Limited Edition Summer or Winter (8 ks) - história ceny a dostupnosti

TENTO Limited Edition Summer or Winter (8 ks) - ďalšie zaujímavé produkty

TENTO Limited Edition Summer or Winter (8 ks) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?