TENTO Kids (8 ks)

TENTO Kids (8 ks)

TENTO Kids (8 ks)

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

TENTO Kids (8 ks) - popis produktu

Toaletný papier TENTO Kids (8 ks):Tento Kids Panda je limitovaná edícia vysoko kvalitného 3-vrstvového toaletného papiera bez vône, ktorý bol vyvinutý špeciálne pre deti. A to nielen svojim veselým potlačou, ale hlavne úžasnú mäkkosťou a šetrnosťou k citlivej detskej pokožke. V jednom balení nájdete hneď 4 rôzne potlače s motívom pandy.Tento Kids Panda je limitovaná edícia vysoko kvalitného 3-vrstvového toaletného papiera bez vône, ktorý bol vyvinutý špeciálne pre deti. A to nielen svojou veselou potlačou, ale hlavne úžasnou mäkkosťou a šetrnosťou k citlivej detskej pokožke. V jednom balení nájdete hneď 4 rôzne potlače s motívom pandy. Vyrába sa zo 100 % celulózy pomocou ekologickej vodnej energie, a tak s ním nielen získate komfort pre seba a svojich najbližších, ale navyše podporíte životné prostredie.Kľúčové vlastnostiLimitovaná edícia detského toaletného papiera3 vrstvy4 veselé potlače s pandou v jednom baleníExtra jemnýVeľmi šetrný k detskej pokožkeNeparfumovaný 

Produkt TENTO Kids (8 ks) patrí do skupiny produktov Toaletný papier, je v ponuke značky TENTO v ponuke e-shopu Alza.sk.

Produkt TENTO Kids (8 ks) má priradený EAN kód 6414301012794.

TENTO Kids (8 ks) - parametre produktu

TENTO Kids (8 ks) - história ceny a dostupnosti

TENTO Kids (8 ks) - ďalšie zaujímavé produkty

TENTO Kids (8 ks) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?