Wilson ROLAND GARROS ALL CT balenie 3 ks

Wilson ROLAND GARROS ALL CT balenie 3 ks

Wilson ROLAND GARROS ALL CT balenie 3 ks

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Wilson ROLAND GARROS ALL CT balenie 3 ks - popis produktu

Tenisová loptička Wilson ROLAND GARROS ALL CT balenie 3 ks: Wilson ROLAND GARROS ALL COURT sú oficiálnymi loptičky tenisového turnaja Roland Garros. Vynikajúca odolnosť a konzistentný výkon ponúkajú loptičky predovšetkým na antuke, ale môžete ich využiť na všetky druhy povrchov. Jadrá loptičiek sú tvorené 100 % prírodným kaučukom. Plsť pritom obmedzuje absorbovanie vlhkosti i nečistôt, zatiaľ čo výrazná farba zlepšuje viditeľnosť. Tenisové loptičky Wilson ROLAND GARROS sú schválené Medzinárodnou tenisovou federáciou ITF.  Kľúčové vlastnosti tenisových loptičiek Wilson ROLAND GARROS ALL COURT balenie 3 ksOficiálne loptičky tenisového turnaja Roland GarrosVynikajúca odolnosť a konzistentný výkon ponúkajú predovšetkým na antukeMožno ich ale využiť na všetky druhy povrchovJadrá loptičiek sú tvorené 100 % prírodným kaučukomPlsť obmedzuje absorbovanie vlhkosti i nečistôtVýrazná farba zlepšuje viditeľnosťBalenie obsahuje 3 loptičky Wilson ROLAND GARROS ALL COURTSchválené Medzinárodnou tenisovou federáciou ITF

Produkt Wilson ROLAND GARROS ALL CT balenie 3 ks patrí do skupiny produktov Tenisové loptičky, patrí značke Wilson, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Produkt Wilson ROLAND GARROS ALL CT balenie 3 ks označuje EAN kód 887768887698.

Wilson ROLAND GARROS ALL CT balenie 3 ks - parametre produktu

Wilson ROLAND GARROS ALL CT balenie 3 ks - história ceny a dostupnosti

Wilson ROLAND GARROS ALL CT balenie 3 ks - ďalšie zaujímavé produkty

Wilson ROLAND GARROS ALL CT balenie 3 ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?