WUNDmed Tejpovacia náplasť na chrbát 8ks

WUNDmed Tejpovacia náplasť na chrbát 8ks

WUNDmed Tejpovacia náplasť na chrbát 8ks

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

WUNDmed Tejpovacia náplasť na chrbát 8ks - popis produktu

Obsah WUNDmed Tejpovacia náplasť na chrbát: WUNDmed Tejpovacia náplasť na chrbát 8ks Charakteristika WUNDmed Tejpovacia náplasť na chrbát: Kineziologické tejpy sú športové elastické lepiace pásy pomáhajúce odbúravať bolesť v svaloch a kĺboch. Zlepšujú funkciu svalov, kĺbov a šliach. Majú blahodárny vplyv na hojenie, ktoré svojou funkciou urychlujú. Použitím kineziologických tejpov okrem iného zlepšuje prietok krvy a lymfatických tekutín, čím sa znižuje tvorba opuchov a krvných výronov. Príbalový leták

Kineziologická páska pro oblast zad pomůže při bolestech. Pásky jsou nastřihané na vhodnou velkost pro snadnou aplikaci, voděodolné a bez latexu.

Materiál: 90 % bavlna, 10 % elastan.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Lepiaca páska, patrí značke walzvital, Wundmed, WUNDmed GmbH & Co. KG, vo farbe ružová, z materiálu 10% Elastan, 90% Bavlna, elastan, nájdete ho v e-shope Lieky24.sk, Najlekaren.eu, Velkykosik.sk.

Produkt WUNDmed Tejpovacia náplasť na chrbát 8ks je možné nájsť medzi produktmi v skupine Lepiace pásky, patrí značke walzvital, Wundmed, WUNDmed GmbH & Co. KG, vo farbe ružová, z materiálu 10% Elastan, 90% Bavlna, elastan, nájdete ho v e-shope Lieky24.sk, Najlekaren.eu, Velkykosik.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Športové pomôcky, patrí značke walzvital, Wundmed, WUNDmed GmbH & Co. KG, farebný variant je ružová, z materiálu 10% Elastan, 90% Bavlna, elastan, nájdete ho u predajcu Lieky24.sk, Najlekaren.eu, Velkykosik.sk.

Produkt WUNDmed Tejpovacia náplasť na chrbát 8ks je označený EAN kódom 4260206626671.

WUNDmed Tejpovacia náplasť na chrbát 8ks - parametre produktu

Materiálbavlna
Materiálelastan
Barva výrobkučerná
Barva výrobkurůžová
Šířka výrobku (cm)5
Délka výrobku (cm)20
KategóriaNáplaste, Lepiaca páska, Lepiace pásky, Športové pomôcky, Tejpy, Tejpovacie pásky
Značkawalzvital, Wundmed, WUNDmed GmbH & Co. KG
Farbaružová
Materiál10% Elastan, 90% Bavlna, elastan
E-shopLieky24.sk, Najlekaren.eu, Velkykosik.sk
EAN4260206626671

WUNDmed Tejpovacia náplasť na chrbát 8ks - história ceny a dostupnosti

WUNDmed Tejpovacia náplasť na chrbát 8ks - ďalšie zaujímavé produkty

WUNDmed Tejpovacia náplasť na chrbát 8ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?