Teddies Hlavolam ježko v klietke kovový chrómovaný

Teddies Hlavolam ježko v klietke kovový chrómovaný

Teddies Hlavolam ježko v klietke kovový chrómovaný

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 4,91 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Teddies Hlavolam ježko v klietke kovový chrómovaný - popis produktu

Hlavolam Teddies Hlavolam ježko v klietke kovový chrómovaný: Ježka vedel dostať z klietky Ján Tleskač, chlapci z Rýchlych šípov a teraz sa o to môžete pokúsiť tiež vy! Lámte si hlavu s klasickým hlavolamom a pokúste sa natáčaním dostať ježka otvorom z klietky von. Otáčajte ježka, ktorý má podobu guličky s dlhými ostňami, vnútri valcového puzdra s rôzne veľkými otvormi, posúvajte a skúšajte. A až budete mať hotovo, vráťte ježka zase späť. Hra s hlavolamom rozvíja sústredenie, trpezlivosť a logické myslenie. Ježko aj klietka sú vyrobené z chrómovaného kovu. Najznámejší hlavolam v Českej republike je určený na chvíle sústredenia jedného hráča vo veku od 3 rokov. Kľúčové vlastnosti hlavolamu Ježko v klietke – chrómovanýKlasický hlavolam Ježko v klietkeInšpirovaný knihou Záhada hlavolamu Jaroslava FoglaraDostaňte natáčaním ježka von z klietkyRozvíja trpezlivosť, sústredenie a logické myslenieHodí sa aj ako pekný darčekVyrobený z chrómuHlavolam Ježko v klietke je určený pre deti od 3 rokov Rozmery balenia: 16 × 8 × 5 cmRozmery hlavolamu: 4 × 7 cm

Hlavolam TEDDIES Ježek v kleci chrom 7.5 cm

Produkt Teddies Hlavolam ježko v klietke kovový chrómovaný je možné nájsť medzi produktmi v skupine Hračky pre deti, je v ponuke značky Teddies v ponuke e-shopu Esat.sk, Tipa.sk, Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Hračky na záhradu, patrí značke Teddies, nájdete ho u predajcu Esat.sk, Tipa.sk, Alza.sk.

Produkt Teddies Hlavolam ježko v klietke kovový chrómovaný patrí do skupiny produktov Stolové hry, patrí pod značku Teddies v ponuke e-shopu Esat.sk, Tipa.sk, Alza.sk.

Produkt Teddies Hlavolam ježko v klietke kovový chrómovaný popisuje EAN kód 8592190118587.

Teddies Hlavolam ježko v klietke kovový chrómovaný - parametre produktu

Teddies Hlavolam ježko v klietke kovový chrómovaný - história ceny a dostupnosti

Teddies Hlavolam ježko v klietke kovový chrómovaný - ďalšie zaujímavé produkty

Teddies Hlavolam ježko v klietke kovový chrómovaný - ako nakúpiť najvýhodnejšie?