TECNIFIBRE MY BALLS Detské tenisové loptičky, žltá, veľkosť

TECNIFIBRE MY BALLS Detské tenisové loptičky, žltá, veľkosť

TECNIFIBRE MY BALLS Detské tenisové loptičky, žltá, veľkosť

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 6,40 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

TECNIFIBRE MY BALLS Detské tenisové loptičky, žltá, veľkosť - popis produktu

Tenisová loptička Tecnifibre My Ball 3 ks: Tenisové loptičky Tecnifibre My Ball sú špeciálne určené pre deti od 4 do 6 rokov, ktoré začínajú s tenisom. Vďaka ich penovému charakteru sú o 75 % pomalšie ako klasické tenisové loptičky a ponúkajú tak optimálne vlastnosti na učenie sa tenisu. Vhodné sú ako doplnok k detským mini tenisovým loptičkám a možno ich použiť aj na rôzne hry spojené nielen s výučbou tenisu. Balenie obsahuje 3 loptičky Tecnifibre My Ball, ktoré budú pri tréningoch šetriť detské ruky a umožnia im komfortný nácvik tenisových úderov. Kľúčové vlastnosti tenisových lôpt Tecnifibre My Ball 3 ksTenisové loptičky Tecnifibre My Ball sú vhodné pre deti od 4 do 6 rokovUrčené na učenie sa tenisuLoptičky Tecnifibre sú vyrobené z kvalitnej penyO 75 % pomalšie ako klasické tenisové loptičkyTecnifibre My Ball šetria detské rukyBalenie obsahuje 3 ks lôptFarebné vyhotovenie: červeno-žlté

Detské tenisové loptičky MY NEW BALLS v balení troch kusov sú vhodné pre najmenších začínajúcich tenistov. Loptička je o 75% pomalšia než bežné loptičky. Vďaka tomu máte viac času na prípravu správneho postoja a úderov.

Tento produkt nájdete v skupine Tenisové loptičky, patrí značke Tecnifibre, vo veľkosti os, vo farebnej verzii žltá, nájdete ho u predajcu Sportisimo.sk a je prispôsobený unisex.

Produkt TECNIFIBRE MY BALLS Detské tenisové loptičky, žltá, veľkosť patrí do skupiny produktov Detské loptičky, patrí pod značku Tecnifibre, je vyrobený vo veľkosti os, vo farebnej verzii žltá, v ponuke predajcu Sportisimo.sk a je vhodný unisex.

Produkt TECNIFIBRE MY BALLS Detské tenisové loptičky, žltá, veľkosť označuje EAN kód 3490150089173.

TECNIFIBRE MY BALLS Detské tenisové loptičky, žltá, veľkosť - parametre produktu

Farbažltá
Veľkosťžltá
Určenieunisex
KategóriaTenis, Loptičky, Tenisové loptičky, Detské loptičky
ZnačkaTecnifibre
Veľkosťos
Farbažltá
Určenieunisex
E-shopSportisimo.sk
EAN3490150089173

TECNIFIBRE MY BALLS Detské tenisové loptičky, žltá, veľkosť - história ceny a dostupnosti

TECNIFIBRE MY BALLS Detské tenisové loptičky, žltá, veľkosť - ďalšie zaujímavé produkty

TECNIFIBRE MY BALLS Detské tenisové loptičky, žltá, veľkosť - ako nakúpiť najvýhodnejšie?