Tanita Osobná digitálna váha Tanita BC-545N sa segmentální telesnou analýzou

Tanita Osobná digitálna váha Tanita BC-545N sa segmentální telesnou analýzou

Tanita Osobná digitálna váha Tanita BC-545N sa segmentální telesnou analýzou

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 181,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Tanita Osobná digitálna váha Tanita BC-545N sa segmentální telesnou analýzou - popis produktu

Váha zmeria všetky hodnoty zloženia tela za 15 sekúnd. Zobrazuje 5 segmentálnych hodnôt tuku a svalov - pre obe ruky, nohy a trup. Špeciálne vlastnosti: Telesné tekutiny;Kostná hmota;Telesný tuk;Ručné madlá;BMI;BMR;Pamäť;Viscerálny tuk;Metabolický vek;Svalová hmota Presnosť váženia (g): 100 Počet pamätí: 5 Typ: Digitálna;Diagnostická Nosnosť: 150 kg Farba: Číra Krajina pôvodu: Čína Balenie obsahuje: AA batéria Variant: BC-545N WiFi: Nie Bluetooth: Nie SD karta: Nie SMART - Prenos dát: Nie Detský režim: Nie Adaptér súčasťou balenia: Nie Atletický režim: Áno Funkcia Recall: Áno Režim hosť: Áno Prevádzka na batérie: Áno

Všetky hodnoty zloženia tela namerané v pätnástich sekundách. Funkcie predošlých nameraných hodnôt (týždenné štrnásťdňové a až 12 mesiacov). Tanita vytvára novú generáciu produktov, ktoré poskytujú osobné, hĺbkový a presný údaj o zložení tela. BC-545N zobrazuje 5 segmentálnych hodnôt tuku a svalov - pre obe paže, nohy a trup.

Produkt Tanita Osobná digitálna váha Tanita BC-545N sa segmentální telesnou analýzou patrí do skupiny produktov Výživové doplnky, patrí značke Tanita, farebné prevedenie je Clear, nájdete ho u predajcu Vivantis.sk, Muziker.sk a je určený unisex.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Doplnky výživy, je v ponuke značky Tanita, farebný variant je Clear v ponuke e-shopu Vivantis.sk, Muziker.sk a je prispôsobený unisex.

Produkt Tanita Osobná digitálna váha Tanita BC-545N sa segmentální telesnou analýzou je možné nájsť medzi produktmi v skupine Digitálne váhy, je v ponuke značky Tanita, farebná verzia je Clear v ponuke e-shopu Vivantis.sk, Muziker.sk a je dizajnovaný unisex.

Produkt Tanita Osobná digitálna váha Tanita BC-545N sa segmentální telesnou analýzou označuje EAN kód 4904785813953.

Tanita Osobná digitálna váha Tanita BC-545N sa segmentální telesnou analýzou - parametre produktu

Tanita Osobná digitálna váha Tanita BC-545N sa segmentální telesnou analýzou - história ceny a dostupnosti

Tanita Osobná digitálna váha Tanita BC-545N sa segmentální telesnou analýzou - ďalšie zaujímavé produkty

Tanita Osobná digitálna váha Tanita BC-545N sa segmentální telesnou analýzou - ako nakúpiť najvýhodnejšie?