Tanita Osobná digitálna váha so slotom pre SD kartu a segmentálne analýzou Tanita BC-601

Tanita Osobná digitálna váha so slotom pre SD kartu a segmentálne analýzou Tanita BC-601

Tanita Osobná digitálna váha so slotom pre SD kartu a segmentálne analýzou Tanita BC-601

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 201,80 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Tanita Osobná digitálna váha so slotom pre SD kartu a segmentálne analýzou Tanita BC-601 - popis produktu

Táto váha rozlišuje dospelý režim – od 18 do 99-tich rokov a detský režim – pre deti od 5 rokov a od výšky 110 cm a atletický režim – pre osoby, ktoré 10 hodín týždenne pravidelne aspoň 1 rok trénujú. Funkcia RECALL: pri zobrazení aktuálnych výsledkov sa stiskom tlačidla dajú zobraziť predchádzajúce namerané hodnoty !! Užívateľ stojí na váhe na 4 plochách pre chodidlá a jemne tlačí rukami elektródy, ktoré sú pohodlne uložené na zasúvacích kábloch. Váha následne vyšle slabý signál z 8-mich elektród z rúk a nôh cez telo.!!! Odpor tohto merania (BIA) je potom dosadený do vzorcov k zisteniu presných a osobných telesných dispozícii. BC-601 bola navrhnutá pre športovcov k zhodnoteniu vplyvu ich tréningu na celkovú / segmentálnu telesnú kompozíciu. Tento unikátny produkt dáva individuálne výsledky pre každú z 5-tich časti tela – obe ruky, nohy, trup. Držadla rúk umožňujú snímanie kompozície rýchlo a presne. Špeciálne vlastnosti: BMI;Telesný tuk;BMR;Telesné tekutiny;Dátum a čas;Denný príjem kalórií;Kostná hmota;Metabolický vek;Pamäť;Viscerálny tuk;Svalová hmota Variant: BC-601 Gold Presnosť váženia (g): 100 Typ: Diagnostická;Digitálna Počet pamätí: 4 Krajina pôvodu: Čína Kompatibilita: Android;iOS Farba podľa výrobcu: Zlatá Nosnosť: 150 kg Balenie obsahuje: AAA Batérie Adaptér súčasťou balenia: Nie SD karta: Áno Atletický režim: Áno WiFi: Nie Bluetooth: Nie Funkcia Recall: Áno Prevádzka na batérie: Áno SMART - Prenos dát: Áno Detský režim: Áno Farba: Zlatá Režim hosť: Áno

Osobná váha s telesnou analýzou Tanita BC 601 Vlastnosti: Osobná digitálna váha Technológia telesnej analýzy pomocou elektród, ktoré vysielajú slabý signál skrz celé telo – metóda bioelektrickej impedancie BIA Navrhnutá pre športovcov, dáva individuálne výsledky z 5 častí tela – každej paže a nohy, trupu Držadlá rúk – snímanie telesnej kompozície presne a rýchlo Kalendár a porovnávacie grafy ukazujúce históriu pre každú časť tela počas 3 rokov Užívateľsky priateľské ovládanie a zobrazenie Pamäť pre 4 osoby – rozlišuje dospelý mód od 18 do 99 rokov, detský mód od 5 rokov a výšky 90 cm, atletický mód pre osoby, ktoré 10 h týždenne aspoň rok trénujú Dáta meria vo formáte CSV a zaznamenáva ich na SD kartu Popis funkcii: Podiel svalovej hmoty - táto funkcia ukazuje hmotnosť priečne pruhovaných aj hladkých svalov, vrátane vody v nich obsiahnutej Hmotnosť kostí - meria množstvo kalcia a ostatných minerálov Viscerálny tuk - tuk v brušnej dutine, ktorý obklopuje vnútorné orgány Bazálna metabolická spotreba - BMR: táto funkcia ukazuje množstvo kalórií potrebné pre základnú látkovú výmenu Metabolický vek - táto funkcia spočíta Vašu BMR a ukáže Vám priemerný vek, ktorému náleží Váš metabolizmus Celková fyzická kondícia - táto funkcia porovnává Vaše zloženie tela tým, že porovná telesný tuk a svalovú hmotu   

Osobná digitálna váha Tanita BC-601 je založená na najnovšej technológii a výskumu váh s telesnou analýzou. Tanita vytvára novú generáciu produktov, ktoré poskytujú osobné, hĺbkový a presný údaj. BC-601 zobrazuje 5 segmentálnych hodnôt - pre obe paže, nohy a trup a ukladá ich na SD katru vo formáte CSV.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Doplnky výživy, je v ponuke značky Tanita, farebný variant je Gold v ponuke e-shopu Vivantis.sk, Muziker.sk a je prispôsobený unisex.

Produkt Tanita Osobná digitálna váha so slotom pre SD kartu a segmentálne analýzou Tanita BC-601 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Výživové doplnky, patrí značke Tanita, farebné prevedenie je Gold, nájdete ho u predajcu Vivantis.sk, Muziker.sk a je určený unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Detská výživa, je v ponuke značky Tanita, farebný variant je Gold v ponuke e-shopu Vivantis.sk, Muziker.sk a je prispôsobený unisex.

Produkt Tanita Osobná digitálna váha so slotom pre SD kartu a segmentálne analýzou Tanita BC-601 má EAN kód 4904785818590.

Tanita Osobná digitálna váha so slotom pre SD kartu a segmentálne analýzou Tanita BC-601 - parametre produktu

Tanita Osobná digitálna váha so slotom pre SD kartu a segmentálne analýzou Tanita BC-601 - história ceny a dostupnosti

Tanita Osobná digitálna váha so slotom pre SD kartu a segmentálne analýzou Tanita BC-601 - ďalšie zaujímavé produkty

Tanita Osobná digitálna váha so slotom pre SD kartu a segmentálne analýzou Tanita BC-601 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?