T-tomi Bambusový BIO podbradník, autá

T-tomi Bambusový BIO podbradník, autá

T-tomi Bambusový BIO podbradník, autá

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 6,70 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

T-tomi Bambusový BIO podbradník, autá - popis produktu

Podbradník T-tomi Bambusový BIO podbradník, autá:Slintáček T-tomi je vyrobený z dvoch vrstiev špeciálne tkané bambusové viskózy, vďaka čomu je vysoko savý a mäkký. Vďaka bambusu je slintáček prírodne antibakteriálny a antialergénny a je vhodný na použitie aj pre malé deti.Podbradník T-tomi je vyrobený z dvoch vrstiev špeciálne tkanej bambusovej viskózy, vďaka čomu je vysoko savý a mäkký. Zapína sa pomocou dvoch patentiek, vďaka ktorým je možné jednoducho regulovať veľkosť podbradníka.Kľúčové vlastnostiVyrobený z bambusovej viskózyVynikajúca savosť a mäkkosťPraktické a jednoduché zapínanieAntialergénnyPrírodne antibakteriálnyZaujímavá potlač - autíčkaPrednosti bambusuVďaka bambusu a jeho vlastnostiam je materiál prírodne antibakteriálny a odpudzuje baktérie, kvasinky a plesne. Je tiež antialergénny, a preto je vhodný aj pre malé deti. Zároveň je veľmi mäkký a šetrný k pokožke. Ďalšou prednosťou bambusu sú antistatické vlastnosti, odpudzovanie prachu a pohlcovanie pachov.Dôležité údajeZloženie:70% bambus, 30% organická bavlnaRozmery:42 × 27 cmObsah balenia:1 kusÚdržba:Prať v práčke na 40 °C, možno aj sušiť v sušičke. Pri praní nepoužívajte aviváž, znižuje savosť materiálu.

**Popis: ** Bambusový slintáčik T-TOMI je vyrobený z dvoch vrstiev dvojvrstvovo tkanej bambusovej viskózy. Praktické zapínanie na dve patentky umožňuje jednoduchú reguláciu veľkosti. Bambusový slintáčik T-TOMI je vhodný ako pre novorodencov tak i pre staršie deti. materiál viskóza (bambusová) – 70% viskóza (bambusová) + 30% bavlna (BIO kvalita) vysoká savosť a mäkkosť materiálu antialergický a antibakteriálny materiál rozmer 42 × 27 cm mnohostranné využitie Bambusový slintáčik spĺňa požiadavky stanovené vyhláškou MZČR č.84 / 2001 Zb. o hygienických požiadavkách na hračky a výrobky pre deti do 3 rokov. Pri praní nepoužívajte aviváž, znižuje savosť materiálu.

Produkt T-tomi Bambusový BIO podbradník, autá je označený EAN kódom 8594166542556.

T-tomi Bambusový BIO podbradník, autá - parametre produktu

T-tomi Bambusový BIO podbradník, autá - história ceny a dostupnosti

T-tomi Bambusový BIO podbradník, autá - ďalšie zaujímavé produkty

T-tomi Bambusový BIO podbradník, autá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?